TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZKİTAP Fest on binleri ağırlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen İZKİTAP Fest - İzmir Kitap Fuarı, Kültürpark'ta her gün binlerce kitapseveri ağırlamaya devam ediyor. Fuar, "Çocuk Edebiyatı" ana temasıyla düzenlenmiş olup, yayınevlerinin stantlarına büyük ilgi görmekte. Kitapseverler, sevdikleri yazarların eserlerini imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturarak beğendikleri kitapları inceleme fırsatı buluyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 15:25
Kaynak: İHA
İZKİTAP Fest on binleri ağırlıyor

Ayrıca, Türkiye'de ilk kez İzmir Kitap Fuarı'nda gerçekleştirilen "It's a Girl Thing!" projesi de dikkat çekti. Etkinlik, kadınların toplumdaki rol ve etkileşimlerini güçlendirmeyi hedefleyen bir platform sunarak eşitlik vurgusu yapıyor. Fuar kapsamında düzenlenen oturumlarda, çeşitli alanlarda ilham veren konuşmacılar kadınların potansiyellerini keşfetmelerini, kendilerini geliştirmelerini ve topluma katkıda bulunmalarını teşvik etmeyi amaçlıyor. Kariyer, moda, sanat, spor, mental sağlık ve sosyal sorumluluk gibi farklı alanlardan özel isimlerin katıldığı oturumlara fuar ziyaretçileri büyük ilgi gösterdi.

İZKİTAP Fest, girişlerin ücretsiz olduğu ve 28 Nisan 2024 tarihine kadar her gün 10.00 - 21.00 saatleri arasında kitapseverleri ağırlamaya devam edecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.