TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her yıl rekor kıran Alaçatı Ot Festivali’nin tarihleri belli oldu: 2024 Alaçatı ot festivali ne zaman?

Alaçatı Ot Festivali, bu yıl 13. kez düzenlenerek kapılarını açacak. Her yıl olduğu gibi, Alaçatı Ot Festivali bu sefer de İzmir'den Selçuk'a ve Kuşadası'na kadar geniş bir bölgede turizm hareketliliğini artırmaya devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından yüzbinlerce ziyaretçinin katılımıyla renklenen festival, bu yıl da dopdolu bir programla misafirlerini ağırlıyor. Peki, Alaçatı ot festivali ne zaman? İşte merak edilen tüm detaylar sizler için haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 14:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
Her yıl rekor kıran Alaçatı Ot Festivali’nin tarihleri belli oldu: 2024 Alaçatı ot festivali ne zaman?

Alaçatı'nın dar sokaklarında gezinmek, güleryüzlü insanlarla sohbet etmek ve otlarla hazırlanan yemeklerden reçellere uzanan lezzetleri tatmak isteyenler için bu yıl onuncu kez gerçekleşecek bir buluşma var. Festival, doğa tutkunlarını ve gurme damakları bir araya getirirken, en iyi ot toplama ve en lezzetli ot yemeği yarışmaların gibi birçok etkinlikte ev sahipliği yapıyor.

alaçatı ot festivali

Festival boyunca düzenlenen etkinlikler arasında ot tanıma ve toplama gezileri, yemek atölyeleri, yabani ot ve bitki bazlı beslenme seminerleri, konserler ve daha fazlası bulunuyor. Değerli akademisyenler, şefler ve blog yazarlarının katılımıyla zenginleşen festival, renkli kortej yürüyüşleriyle de dikkat çekiyor. Alaçatı Amfi Tiyatro'da düzenlenen yarışmalar ise festivali taçlandırıyor. Vatandaşların merak ettiği Alaçatı Ot Festivali tarihleri belli oldu. Merakla beklenen Alaçatı ot festivali ne zaman?

alaçatı ot festivali

2024 ALAÇATI OT FESTİVALİ NE ZAMAN?

Türkiye'nin turizm ve lezzet harikası Alaçatı Ot Festivali 2024 yılında 13. kez düzenlenecek olmanın heyecanını yaşıyor. Alaçatı Ot Festivali programı henüz belli olmadı. Ancak her yıl olduğu gibi bu yıl da Alaçatı'nın eşsiz atmosferinde ot ve yöresel lezzetleriyle renklenecek olan 13. Alaçatı Ot Festivali 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

alaçatı ot festivali

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.