TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güzelbahçe Belediyesi'nde kurslar başlıyor

Güzelbahçe Belediyesi’nin 50 branşta 7’den 70’e her kesime hitap eden hobi, beceri edindirme, spor ve çocuk kursları 2 Ekim itibariyle başlıyor

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Güzelbahçe Belediyesi'nde kurslar başlıyor

Güzelbahçe Belediyesi, sonbahar kış dönemi kursları kayıtlarını tamamlayarak 2 Ekim tarihinden itibaren kurs çalışmalarına başlayacak. Çok geniş bir yelpazede kurs döneminin başlayacağını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,“Her yıl yaptığımız sonbahar kış dönemi kurslarımızı faaliyete geçiriyoruz.  Şu ana kadar birçok  branşta kurs ve binlerce kursiyerimizle büyük bir aile olduk. Çoğunluğunu gönüllü eğiticilerimizin verdiği 50 branştaki kursumuzda kontenjanlar açıldı. 2 Ekim itibariyle kurslarımız başlamış olacak. Yeni eğiticiler ve derslikler buldukça yeni kurslar açmaya devam edeceğiz. Kursiyerlerimiz bu kurslarda öğrendikleriyle hem beceri ediniyor hem de kurslarımızdaki aile ortamıyla yeni dostluklar kazanıyor. Bizim bu kurslardan herhangi bir ekonomik beklentimiz yok. Amacımız hemşerilerimizin zamanını en iyi şekilde değerlendirmeleri, el becerilerini geliştirmeleri, çocuklarımız sosyal ve sanatsal olarak kendini geliştirsin ve sportif aktivitelerle de sağlıklı olsun” diye konuştu.

Güzelbahçe'de 7'den 70'e kurs (1)

Ekim ayı itibarıyle başlayacak kurslar şunlar: Hobi ve beceri edindirme alanında; Ahşap Boyama, Almanca, Bağlama, Balık Ağı, Fransızca, Hazır Giyim Mefruşat, İngilizce, Üç Boyutlu Kaati, Dot Art Mandala, Gitar, İğne Oyası, Fransızca, Kurdele Nakışı, Patcwork, Semah, Hamak File Çanta Yapımı, Geri Dönüşüm Elbise Yapımı, İleri Dönüşüm Atölyesi, Kaligrafi, Minyatür, Fotoğrafçılık, Şiir Kulübü, Felsefe Kulübü, Öykü- Masal Kulübü, Kitap Kulübü, Sinema, Kulübü, Pratik Dikiş, Makrome, Mozaik, Resim, Ritim, Takı Tasarım, Türk Müziği Korosu, Tel Kırma, Tel Sarma, Tiyatro kursları yer alacak. Çocuklarlara yönelik Ahşap Boyama, Çocuk Korosu, Mandala, Satranç, Gitar, Bağlama, Resim, Bez Bebek Yapımı ve Keçe kursları bulunuyor. Spor kursları olarak ise Aerobik, Plates, Yoga, Cimnastik, Basketbol, Voleybol, Futbol yer alıyor. Ayrıca Güzelbahçe Meclis Üyesi Zeynep Ferda Demirbaş kadın ve insan hakları ile dönüşüm konularında KİHEP Eğitimi verecek.

Kurslar, Yelki Semtevi, Atatürk Kültür Merkezi, Amfi Tiyatro, Cemevi (Tahtacı Kültür Evi), Ayşe Mayda Tesisleri ve Güzelbahçe Kültür Sanat ve Musiki Derneği’nde verilecek.

Güzelbahçe'de 7'den 70'e kurs (5) 

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Güzelbahçe'den öğrencilere kırtasiye desteği

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.