TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gündoğdu kızılcık tarlası olacak: İzmir’de 1 Mayıs başladı!

İzmir’de tüm emekçi sınıfının bir araya gelerek büyük bir coşkuyla kutladığı 1 Mayıs heyecanı, büyük mitingin düzenleneceği Gündoğdu Meydanı’na dört koldan gerçekleştirilen yürüyüşlerle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 11:57
Kaynak: TENZİLE AŞÇI
Gündoğdu kızılcık tarlası olacak: İzmir’de 1 Mayıs başladı!

Uzun yıllardır 1 Mayıs’ı tüm emekçi kesimleri kapsayan büyük miting ve yoğun katılımlı programlarla kutlayan İzmir’de yerel seçim sonrası 1 Mayıs heyecanı başladı.

Günler öncesinden çağrılar yapılmaya başlanırken kentin 1 Mayıs programında emekçi sınıfının tüm kesimlerinin bir araya geldiği geniş katılımlı miting için ilk adımlar atılmaya başlandı.

Siyasi partiler, belediye başkanları ile temsilcileri, DİSK, Türk-İş- KESK, TMMOB, İzmir Tabip Odası, İzmir Barosu ile İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri Bileşenleri’nin Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği büyük miting öncesi miting alanına yapılacak yürüyüşler meydanın dört bir kolundan başladı.

Miting öncesi yürüyüş kapsamında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve işçiler, Lozan Meydanı’ndan alana yürüyüşe başladı.

Tugay’a yürüyüşte; CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve partinin ilçe başkanları eşlik etti.

Saat 11:00 itibari ile Türk-İş ve Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şubesi ve  İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Alsancak Limanı’ndan, Cumhuriyet Meydanı’ndan, İzmir Barosu, İzmir Tabip Odası, TMMOB ve dernekler de Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nden yürüyüşe başlarken DİSK de binlerce işçi ve emekçi ile Gündoğdu’ya yürüyecek.

Gündoğdu’da toplanılmasının ardından saat 13:30’da 1 Mayıs programı başlayacak.

Saat 14:00’da ise Moğollar Gündoğdu Meydanı’nda sahne alacak.

Kaynak: TENZİLE AŞÇI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.