TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fabrika bahçesinde Cumhuriyetin 100. yılı coşkusu

Cumhuriyetin 100. yılı İzmir'in köklü endüstri kuruluşu Terbay Makina'da farklı bir etkinlikle kutlandı. Bornova Naldöken'de bulunan fabrikanın bahçesinde kutlama yemeği düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 09:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Fabrika bahçesinde Cumhuriyetin 100. yılı coşkusu

Fabrikanın Türk bayraklarıyla donatılan bahçesine konulan masalarda yenilen yemekte kutlamaya özel menü sunuldu. Terbay Makina'nın idari, mali, teknik personeliyle üretim hollerinde emek veren tüm çalışanlarını bir araya getiren yemek sırasında Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve türküler çalındı.

TERBAY CUMHURIYET KUTLAMASI 04

Terbay Makina Genel Müdürü Abdullah Baysak, kutlama yemeği sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılının coşkusunu, heyecanını yaşadıklarını belirtti. "Bu coşkuyu, heyecanı yaşamamızı sağlayan Milli Mücadele'nin önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına çok şey borçluyuz" diyen Baysak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu borcu ancak çok çalışarak, üreterek, onların izinden giderek ödeyebiliriz. Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefine her alanda ulaşmak için, ülkemiz için var gücümüzle çalışacağız, üreteceğiz, başaracağız. Siz değerli çalışma arkadaşlarımıza çabanız ve emekleriniz için teşekkür ediyoruz. Bu toprakları vatan yapmak için mücadele eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz."

TERBAY CUMHURIYET KUTLAMASI 03

Terbay Makina AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Baysak, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Tercan, Levent Baysak, Cüneyt Baysak, Atilla Baysak ve Terbay Makina Genel Müdürü Abdullah Baysak, fabrika bahçesindeki yemekte çalışanlarla bir araya geldi. Terbay çalışanları yemek sonrasında seslendirilen İzmir Marşı ile Onuncu Yıl Marşı'na ellerinde bayraklarla eşlik etti.

TERBAY CUMHURIYET KUTLAMASI 02

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bornova’da Cumhuriyetin 100. yılına 100 fidan

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.