TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyyüp Kadir İnan'dan Bayraklı Şehir Hastanesi açıklaması

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bayraklı Şehir Hastanesinde yapılan hazırlıklarla ilgili açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2023 14:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Eyyüp Kadir İnan'dan Bayraklı Şehir Hastanesi açıklaması

MHP İl Başkanı Veysel Şahin ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci ile birlikte Bayraklı Şehir Hastanesini ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, bölüm ve servisleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

BÜYÜK BİR BİLİM YUVASI

İnan, yaptığı açıklamada, hastanenin tüm bölümlerini inceleme fırsatı bulduğunu belirterek, "Son teknoloji tıbbi cihazlarla dolu dev bir sağlık kompleksi. Hastanemiz büyük bir bilim yuvasını ve dev bir laboratuvarı andırıyor. Ziyaretimizde hastanemizdeki tüm çalışmaların ve hazırlıkların bittiğini övünç duyarak gördük. Sayılı günler sonra hastanemiz İzmir'in hizmetindedir." ifadelerini kullandı.

DEVRİM NİTELİĞİNDE BİR HİZMET

Bayraklı Şehir Hastanesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'e hizmetlerinin en güçlü simgesi olduğunu ifade eden İnan, şunları kaydetti:

"Hastanemiz şehrimize gösterilen hürmetin ve değerin bir işaretidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın 'en büyük hayalim' dediği şehir hastanelerinin en özelini İzmirlilerin hizmetine sunması bunun ispatıdır. Çok mutluyuz ki İzmirli hemşehrilerimiz sağlıkta devrim niteliğinde bir hizmete kavuşuyor. Kıymetli hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya ve en güzel eserlerle buluşması için çalışmaya devam edeceğiz." AA

                                                   BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Bayraklı Şehir Hastanesi için geri sayım başladı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.