ESHOT | 650 hareket saatleri: Fuar İzmir - Balçova sefer saatleri

İzmir’de Fuar İzmir istikametinden Balçova istikametine gitmek isteyen vatandaşlar 650 numaralı ESHOT otobüs güzergahını ve saatlerini merak ediyor. Peki, Fuar İzmir - Balçova sefer saatleri kaçta? ESHOT 650 hareket saaatleri...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 16:17
Kaynak: HABER MERKEZİ
ESHOT | 650 hareket saatleri: Fuar İzmir - Balçova sefer saatleri

İzmir'de toplu taşıma sistemine olan talep her geçen gün artıyor. Fuar İzmir'den Balçova istikametine gitmek isteyen vatandaşlar için ulaşımın kolaylaştırılması adına 650 numaralı otobüs hattı önemli bir rol oynuyor. Fuar İzmir'den başlayarak şehrin merkezi noktalarını dolaşan ve Balçova'ya ulaşan bu hat, vatandaşlara konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanı sunuyor. ESHOT 650 otobüs hattı, Fuar İzmir istikametinden Balçova istikametine doğru hareket ederken belirli saatlerde sefer düzenlemektedir. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz hizmet veren bu hat, İzmir'in yaşam döngüsüne entegre bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlar, 650 numaralı ESHOT otobüsünün güncel güzergahı ve sefer saatlerini merak edip bu doğrultuda araştırmalar yapıyor. Peki, 650 hareket saatleri ve güzergahı nasıl ? İşte ESHOT 650 hareket saatleri haberimizin devamında…

ESHOT 650 güzergahı

650 numaralı hattın Fuar İzmir yönünden gidişi güzergahında Fuar İzmir, Moda, Üçkuyular iskele Son Durak, Adnan Saygun Sanat Merkezi, Hava Hastanesi, Fahrettin Altay Meydan 2, Balçova Kahveler, Molla Kuyusu, Teleferik, Hoca, Dörtyol, Korutürk, Spor Salonu, Termal, Balçova Son Durak noktalarında duraklar bulunuyor.

Dönüş güzergahında ise sırasıyla Balçova Son Durak, Termal, Spor Salonu, Korutürk, Dörtyol, Hoca, Teleferik, Molla Kuyusu, Balçova Kahveler, Fahrettin Altay Meydan 2, Hava Hastanesi, Adnan Saygun Sanat Merkezi, Üçkuyular iskele Son Durak, Moda, Fuar İzmir durakları bulunmaktadır.

ESHOT 650 hareket saatleri

İzmir'de toplu taşıma ağının genişletilmesi ve güçlendirilmesiyle birlikte, vatandaşlar kent içindeki ulaşım ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılayabiliyorlar. 650 numaralı otobüs hattı da bu çerçevede, İzmir'in hareketli ve dinamik yaşamına önemli bir katkı sağlıyor. Fuar İzmir'den Balçova'ya ve Balçova'dan Fuar İzmir'e giden otobüs seferlerinin listesi:

650 numaralı ESHOT'un Haftaiçi gerçekleşen hareket saatleri:

FUAR İZMİR Kalkış:

08:05, 17:05, 18:10

BALÇOVA Kalkış:

07:30, 16:20

650 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Cumartesi) gerçekleşen hareket saatleri:

650 numaralı  Fuar İzmir - Balçova hattı Cumartesi günü çalışmamaktadır.

650 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Pazar) gerçekleşen hareket saatleri:

650 numaralı  Fuar İzmir - Balçova hattı Pazar günü çalışmamaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.