TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erol Ayyıldız'a İMGİAD'dan tebrik ziyareti

İMGİAD, eski İzmir valisi olan Erol Ayyıldız'ın Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanmasını tebrik etmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 12:03
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Erol Ayyıldız'a İMGİAD'dan tebrik ziyareti

İzmir Mardinli Genç İş Adamları Derneği (İMGİAD), eski İzmir Valisi ve aynı zamanda eski Eskişehir Valisi olan Erol Ayyıldız'ın Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanmasını tebrik etmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. İMGİAD Genel Başkanı Erdal Ataklı liderliğinde, İMGİAD Yüksek İstişare Kurulu üyeleri Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Adnan Ayhancı, İMGİAD Başkan Yardımcısı İş Kadını Hüsniye Erdoğan ve İş Adamı Mustafa Fidan'ın katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız'a tebrikler sunuldu ve anlam dolu bir tablo hediye edildi.

SOSYAL SORUMLULUK GEREKTİREN BÜTÜN PROJELERDE YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan İMGİAD Genel Başkanı Erdal Ataklı, “Kahramanmaraş depremi zamanında sürekli destekte bulunduk. Ne yaparız diye düşünürken yerel sanatçılardan Mikrop adlı bir sanatçının dostu olan Konyalı Semazen olan ve aynı zamanda ahşap üzerinde resim yapan bir dostumuzun sergisine katıldık. Sergiye katıldık amacımız ise Kahramanmaraş ve Malatya bölgesindeki depremzedelerimize maddi açıdan destek vermekti. Biz de İMGİAD olarak güzel bir projeye imza atmak istedik. Tabloyu alıp sakladık. Elimizde bulunan tablonun değerlenmesini ve daha güzel yerlere ulaşmasını istedik. Emniyet Genel Müdürlüğü’nde bulunması bizim için daha elzem oldu. Dernek olarak müdürlüğe ziyarette bulunduk sayın müdürümüze hem hayırlı olsun demek istedik hem de tabloyu hediye etmek istedik. Bizim için güzel bir nişane oldu. Kurumsal alandaki tüm projelerde sosyal sorumluluk gerektiren bütün projelerde yer almaya devam edeceğiz.  Bu projelerimizin devamının geleceğini umuyoruz” dedi.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.