TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Egemenliğin temel şartı ekonomik bağımsızlık

Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu'nun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 09:30
Kaynak: BÜLTEN
Egemenliğin temel şartı ekonomik bağımsızlık

ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu'nun mesajı şöyle;

"Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 104. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

23 Nisan 1920, Türkiye Cumhuriyetine giden yolda atılan en büyük adımdır. “Bütün kaleleri zaptedilmiş; bütün tersanelerine girilmiş; bütün orduları dağıtılmış ve memleketinin her köşesi bilfiil işgal edilmiş” bir ulusun, kendi iradesini eline aldığı gündür.

Eşitlik ve özgürlüğe dayalı, çoğulculuğu ve milletin egemenliğini esas alan bir yönetim biçiminin ifadesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurulduğu bu günün çocuklarımıza armağan edilmesi bir tesadüf değildir. Bu tercih; çağdaş Türkiye Cumhuriyeti yolunda rotamızı çizen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ülkemizi gelecek nesillere emanet ettiğinin en açık göstergesidir.

Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği olarak, ülkemizin gerçek sahipleri olan çocuklarımıza ve gençlerimize karşı sorumluluğumuzu hiçbir zaman unutmuyoruz. Egemenliğin temel şartının ekonomik bağımsızlıktan geçtiği inancıyla,  ülkemizin sürdürülebilir kalkınması, refahı ve Cumhuriyetle kazandığımız değerleri korumak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm dünyaya örnek olan bir dayanışmanın ve mücadelenin sonucunda kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 104. yaşını kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!"

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.