TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’nin 2. Bölge adaylarından ‘İzmir’e söz!’

CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili adayları bugün Kiraz İlçe Merkez Seçim Ofisinin açılışında tanıtıldı. Açılışta milletvekili adayları adına konuşan Gökçe Gökçen ise gençler, kadınlar ve üreticileri odak noktasına koydu ve “İzmir’e söz’ dedi

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 14:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP’nin 2. Bölge adaylarından ‘İzmir’e söz!’

TENZİLE AŞÇI

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için geri sayım devam ederken, siyasi partilerin Yüksek Seçim Kurulu(YSK)’na milletvekili aday listelerini teslim etmelerinin ardından seçim çalışmaları da resmen başladı.

Öte yandan; CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili adayları bugün Kiraz İlçe Merkez Seçim Ofisinin açılışında tanıtıldı.

Miting havasında geçen açılışa; CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun yanı sıra; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, DEVA Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Egemen Pamukçu, CHP 27. Dönem İzmir milletvekilleri ve CHP İzmir 2. Bölge milletvekili aday adayları katıldı.

ASLANOĞLU: SİZLERLE KUCAKLAŞMAYA GELDİK

Kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Aslanoğlu, “Bizleri bölmek ve toplumu kamplaştırmak istiyorlar. Bizleri birbirimizden ayırmak istiyorlar. Ama biz ilk olarak 6 parti bir araya gelerek kucaklaştık. Biz bugün sizlerle kucaklaşmaya geldik. Bugün kadınlarımızla ve gençlerimizle birlikteyiz. Çiftçilerimiz ve esnafımızla birlikte olacağız. Türkiye'nin dertlerini tek tek anlatmaya geldik. Her bir derdin çözümünü hangi derdinize hangi çözümleri sunduğumuzu anlatmaya geldik. Bugün Millet İttifakı’nın il başkanları ve milletvekili aday adaylarımızla, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’le geldik. Biz aynı listeden seçime giren 5 il başkanı olarak yan yanayız” dedi.

GÖKÇEN: BÜTÜN FARKLILIKLARIMIZA RAĞMEN…

Tüm adaylar adına konuşmayı ise CHP İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Gökçe Gökçen konuştu. Gökçen, gençler, kadınlar ve üretenlere ‘size söz’ dedi ve şunları söyledi; “Kadınlarla ve gençlerle çalışıp kazanacağız. Türkiye’nin gençleri, kadınları, esnafı, üreteni işçisi için çalışıp kazanacağız. Çok heyecanlıyız. Çünkü 21 yıldır üstümüze çökmüş ve Türkiye’nin tüm kaynaklarını sömürmüş, gençlerin geleceğini çalan bir iktidar var. Ben hangi kadınla konuşsam ‘Geceleri sokakta yürümek lüks mü, bunun için daha ne kadar mücadele vermemiz gerekiyor’ diyor. Ülkemizde her gün 1 kadın öldürülüyor, şiddete uğruyor. Bu durumda karşımızdaki iktidar bize ne vaat ediyor? 6284 numaralı yasa kaldırılsın bunu vaat ediyor. İstiyorlar ki kadınlar sussun. Biz buna karşılık kadın ve erkeklerin eşit olduğu bir Türkiye mümkün diyoruz. Biz bunu yapabiliriz. Yeterli kaynağımız var. İstihdam yaratabiliriz. Üretenin zenginleşeceği bir ülke kurabiliriz. Hukuk devleti kurabiliriz. Hiçbir ailenin asgari cüretin altında gelir sahibi olmadığı bir ülkeyi Aile Destek Sigarlarıyla sağlayabiliriz birbirini anlayan ve birbiriyle kucaklaşıp helalleşen Türkiye mümkün diyoruz. Biz artık sürekli sorunların konuşulmasından, kavga etmek ve çatışmaktan bıktık. Çok daha güzel bir Türkiye’yi inşa edebiliriz. Biz Millet ittifakı olarak geçmişte farklı görüşlerde olan partilerle bir araya geldik. Türkiye çok güzel bir anlayışın mümkün olduğunu gördü. Bütün farklılıklarımıza rağmen ülkenin sorunlarını çözmek, demokrasi ve ülkenin iyi bir geleceğinin olması ve mutlu olmak için hep birlikte çalışabiliriz. Biz 6 partinin il başkanlarıyla bu anlayışı İzmir’de inşa ettik. 14 Mayıs’tan sonra hem Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem hem de sosyal devletin inşasıyla birlikte herkesin mutlu olabileceği ve insan gibi yaşayabileceği bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.

SİZE SÖZ!

Buna bugün Kiraz’dan başlıyoruz. Ben genç ve kadın bir aday olarak sadece Millet İttifakı’nın değil ama… Türkiye’de geçtiğimiz yüzyılın bir anlayışı vardı… Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin ve onun anlayışının milletvekili adayı olarak bulunuyoruz. Çok heyecanlı ve gururluyum. Bütün arkadaşlarımızla birlikte hem sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapmak ve Millet İttifakı’na TBMM’de çoğunluğu kazandırmak için çalışmalarımıza buradan başlıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu ’Sana söz’ dedi, Karşı taraf bizi dağıtan bir kasırgadan bahsederken sürekli daha kötü bir geleceği anlatırken biz baharı getirmek istiyoruz. Size söz. Gençlerin mutlu olabildiği ve geleceğini inşa edebildiği, kadınların özgür olabildiği, kadınların evde, işte, tarlada çalışırken emeğinin karşılığını alacağı bir Türkiye İnşa edeceğiz. Size söz. Kazandığımızı 5’li çetelere teslim etmek yerine halkla paylaşacağız. Biz çalışıyorsak hep beraber zenginleşeceğiz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.