TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İzmir’den 1 Mayıs’ta ‘mücadele’ mesajı

İzmir’de 1 Mayıs heyecanı katlanarak büyürken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 1 Mayıs için ‘mücadele’ mesajı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 12:08
Kaynak: TENZİLE AŞÇI
CHP İzmir’den 1 Mayıs’ta ‘mücadele’ mesajı

Uzun yıllardır 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tüm emekçi kesimleri kapsayan büyük miting ve yoğun katılımlı programlarla kutlayan İzmir’de yerel seçim sonrası 1 Mayıs heyecanı başladı.

Gündoğdu Meydanı’nda siyasi partiler ve emek sınıfının tüm bileşenlerinin katılarak düzenlenecek olan büyük miting öncesi CHP İzmir Lozan Meydanı’ndan başlayarak Gündoğdu Meydanı’na yürüdü.

Yürüyüşe, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve partinin ilçe başkanları katıldı.

Örgütün tam kadro katıldığı yürüyüşte İzBB Başkanı Tugay ve İl Başkanı Aslanoğlu, tüm halka 1 Mayıs mesajı verirken ‘mücadeleye devam’ dediler.

TUGAY: AYDINLIK GÜNLERE ADIM ADIM YÜRÜYORUZ

Her daim emeğin yanında olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, “Biz bütün 1 Mayıslarda hep alanlarda olduk. Bu sene de öyleyiz. Bugün CHP örgütü il başkanımız, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız hep beraber katılan tüm misafirlerimizle beraber yürüyoruz. Emeğin, hakkın yanında olduğumuzu, demokrasinin eşitliğinde olduğumuzu bugün de her zaman olduğu gibi gösteriyoruz.   İnşallah aydınlık günlere adım adım yürüyoruz. 1 Mayıs tüm emekçilere tüm halkımıza kutlu olsun” dedi.

ASLANOĞLU: GASP EDİLEN HAKLARI GERİ ALINANA KADAR

Mücadelenin tüm haklar alınan kadar devam edeceği mesajı veren İl Başkanı Aslanoğlu, “CHP örgütleri sadece bugün değil bugüne kadar emek mücadelesi neredeyse CHP’liler hep orada oldular. Bugünden sonra da işçinin Emekçinin, emeklinin yanında olmaya devam edecekler. Ta ki gasp edilen hakları geri alınana kadar” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TENZİLE AŞÇI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.