Cemil Tugay’dan 90 dakika teşekkürü

İzmir’de daha önce 2 kez reddedilen 90 dakika içerisinde ücretsiz aktarma uygulaması bu kez UKOME tarafından onaylandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay yaptığı açıklamada seçim vaadinin gerçekleşmesinden yana mutlu olduğunu aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 12:36
Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN
Cemil Tugay’dan 90 dakika teşekkürü

Muhabir-Berkay Erden /  İzmir’de bilmeceye dönen 90 dakika içerisinde ücretsiz aktarma uygulaması bugün UKOME’den geçti. Kararın onaylanmasının ardından açıklamada bulunan Cemil Tugay bu uygulamanın hayata geçmesinde destek olan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’ya teşekkür ettiği paylaşımda şu sözlere yer verdi:

“Toplu taşımda 90 dakika ücretsiz aktarma UKOME Genel Kurulu’nda bu kez kabul edildi. Seçimden önce verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. UKOME’de kararın oy birliği ile çıkmasında, Bakanlık ve diğer kurumlarla kurduğu iletişimle katkı veren AK Parti İzmir İl Başkanı Sayın Bilal Saygılı’ya çok teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerimizin kent yaşamlarını kolaylaştırma yolunda tüm kurumlarla yapıcı iş birliği çabalarımız devam edecektir.”

Başkanın imzasıyla hayata geçecek

90 Dakika Ücretsiz Aktarma Sistemi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın, UKOME kararını onaylamasının ardından yürürlüğe girecek.

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.