TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇEKED ve İzmir Kent Konseyinden Köy  Enstitüleri'nin 84'üncü kuruluş yıl dönümü kutlaması

İzmir Kent Konseyi ile Çağdaş Eğitim ve Köy Enstitüleri Derneği(ÇEKED)işbirliğiyle, Köy Enstitüleri'nin 84'üncü kuruluş yıl dönümü kapsamında "Köy Enstitüleri Gerçekliği" temalı söyleşi, İzmir Kent Konseyi Homeros Salonu'nda gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 11:45
Kaynak: GURBET YAVUKLU
ÇEKED ve İzmir Kent Konseyinden Köy  Enstitüleri'nin 84'üncü kuruluş yıl dönümü kutlaması

İzmir Kent Konseyi ile Çağdaş Eğitim ve Köy Enstitüleri Derneği(ÇEKED)işbirliğiyle, Köy Enstitüleri'nin 84'üncü kuruluş yıl dönümü kapsamında "Köy Enstitüleri Gerçekliği" temalı söyleşi, İzmir Kent Konseyi Homeros Salonu'nda gerçekleşti. ÇEKED Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karpuz yönlendiriciliğinde ve şair-yazar Asım Öztürk ile eğitimci-yazar Mevlüt Kaplan'ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte İzmir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Nüsret Doğan Albayrak, İzmir Kent Konseyi'ni temsilen etkinliğe katıldı.

İzmir Kent Konseyi sosyal medya hesabından Köy Enstitüleri'nin 84'üncü kuruluş yıl dönümüne özel gerçekleştirilen "Köy Enstitüleri Gerçekliği" adlı söyleşiden fotoğraf paylaşarak, şu notu düştü:

“Köy Enstitüleri'nin yapısı, işlevi ve o zamanki koşullar hakkında konuşmacılar ve etkinliğin katılımcıları bilgi ve deneyimlerini aktardı. Mustafa Turhan saz eşliğinde Anadolu türkülerini katılımcılar için seslendirdi. Konuşmacılar ile katılımcılar arasında soru-cevap ile devam eden etkinlik, teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi. Etkinliğe İzmir Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Ramazan Kaymaz, İzKK Yürütme Kurulu Üyesi Kemal Dağtekin, öğretmen okulları mezunları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile üyeleri katıldı. “   

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.