TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir ve Selçuk el ele verdi: Selçuk'ta çalışmalar hız kazandı

İzmir'in Selçuk ilçesinde, havaların ısınmasıyla birlikte geleneksel olarak her yıl binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Bu yıl da İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen çalışmalar hız kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 15:10
Kaynak: İHA
Büyükşehir ve Selçuk el ele verdi: Selçuk'ta çalışmalar hız kazandı

Havaların ısınmasıyla birlikte ünlü tarihi yapılarıyla dikkat çeken Selçuk ilçesi, yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi, Artemis Tapınağı, Şirince, İsabey Cami gibi önemli noktalarıyla meşhur olan ilçe, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in liderliğindeki planlamalarla hareketleniyor. Çarşı merkezindeki tadilat çalışmaları devam ederken, kent genelinde bulunan işletmelerde denetlemeler sıklaştırılıyor.

Ayrıca, ilaçlama ve temizlik konularında Selçuk Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde çalışmalar yürütülüyor. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, bu iş birliğinin önemine vurgu yaparak, "İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hareket ederek, kentimizde devam eden çalışmaları hızla tamamlamak ve hızlı çözümler üretmek için çaba gösteriyoruz" dedi. Sengel, "Efes Selçuk, her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle altyapı ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Çarşı merkezimizdeki tadilatlar ve denetimlerin yanı sıra temizlik çalışmaları da hem kentimizin görünümü hem de turistlerin konforu için oldukça önemli" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.