TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buca’da 85 yıldır dinmeyen özlem

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde Buca’da saygı ve minnetle anıldı.  Saatler 09.05’i gösterdiğinde Buca’nın dört bir yanında hayat durdu

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 08:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Buca’da 85 yıldır dinmeyen özlem

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 85’inci yıl dönümünde Buca’da anma törenleri düzenlendi. Buca Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen resmî törene Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Garnizon Komutanı Albay Cenk Barut, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Bucalı katıldı. Buca Belediyesi önündeki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen anma törenine ise belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

10 Kasım

BUCA’DA HEP BİR AĞIZDAN İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

Saatler 09.05’i gösterdiğinde Buca’nın her yerinde hayat durdu. Trafikteki tüm araç sürücüleri de araçlarından inerek kenti saran siren seslerine kornalarıyla eşlik etti. 7’den 70’e tüm Bucalılar Ata’ya 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.

10 Kasım

Bu haber de ilginizi çekebilir: Buca Belediyesi miniklere hayvan sevgisi aşılıyor

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.