TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova’da Bahar Dönemi Fen Bilim Kulübü kayıtları başladı

İzmir Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerini kapsayacak ücretsiz Bahar Dönemi Fen Bilim Kulübü’nün başvuruları başladı

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 15:06
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Bornova’da Bahar Dönemi Fen Bilim Kulübü kayıtları başladı

İzmir Bornova Belediyesi, çocukların merakını ve öğrenme isteğini desteklemek amacıyla Bahar Dönemi ücretsiz Fen Bilim Kulüpleri düzenliyor. Kulüpler, 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerini kapsayacak. Kurs kayıtları ise 11 Mayıs'a kadar kayıtlar devam edecek.

KULÜPLERDE 7 FARKLI DERSİN EĞİTİMİ VERİLECEK

Fen Bilim Kulüpleri, geniş bir yelpazede bilimsel konuları kapsayacak. Astronomi, biyoloji, fizik, kimya, matematik, paleontoloji ve teknoloji gibi alanlarda eğitimler verilecek. Bu sayede çocuklar, ilgi duydukları alanda öğrenme fırsatı bulacaklar ve bilimsel meraklarını daha da geliştirebilecekler. Eğitimler, 14 Mayıs ile 14 Haziran tarihleri arasında Mevlâna Toplum ve Bilim Merkezi'nde bulunan Genç Kaşifler Bilim Evi'nde gerçekleşecek. Kulüpler, çocukların bilimle tanışmalarını sağlayarak gelecekteki potansiyel bilim insanlarının yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.