TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci

Bornova’da toplu iş sözleşmenin imzalanmasıyla beraber Bornova Belediyesi Başkanı Ömer Eşki, “Daha güçlü Bornova hedefimiz doğrultusunda tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 16:56
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Bornova Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci

İzmir Bornova Belediyesi’nde seçimin ardından yeni dönemin ilk toplu iş sözleşmesi imzalandı. Kadrolu işçileri kapsayacak sözleşme, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul ve 6 Nolu Şube Başkanı Yılmaz Akan tarafından imzalandı.

EŞKİ: GÜÇLÜ BORNOVA HEDEFİMİZ DOĞRULTUSUNDA VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Yaptığı paylaşımda, seçimden önce verdikleri sözü yerine getirdiklerini aktaran Bornova Belediyesi Başkanı Ömer Eşki, “Seçimden önce söz verdiğimiz gibi ilk toplu iş sözleşmemizi Belediye İş Sendikası ile gerçekleştirdik. Kadrolu işçilerimizi kapsayan sözleşmeyi Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul ve 6 Nolu Şube Başkanı Yılmaz Akan ile birlikte imzaladık. Başta emekçi arkadaşlarımız ve aileleri olmak üzere hepimize hayırlı olsun. Daha güçlü Bornova hedefimiz doğrultusunda işçisinden memuruna tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.  

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.