TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu kimdir?

Kardeşi Hale Koştu Özyeşil’in abisi Bergama Belediye başkanı olan Hasan Koştu’ya ‘Mal varlığını açıkla’ çağrısında bulundu. Konuyla ilgili gündeme gelen Hakan Koştu, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 15:21
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu kimdir?

Bergama'nın AK Partili Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil, ağabeyi Hakan Koştu'nun mülkiyetine dair sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı. Özyeşil, Başkan Koştu'nun mal varlığının aile geliri olarak ilan edilmeyeceğini belirtti ve Koştu'dan mal varlığını ifşa etmesini talep etti. Gündeme gelen Hakan Koştu, vatandaşlar tarafından merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Peki, Hakan Koştu kimdir? İşte Hakan Koştu hakkında merak edilenler haberimizde... 

HAKAN KOŞTU KİMDİR?

11 Şubat 1977 tarihinde Bergama'da dünyaya gelen Hakan Koştu, ilkokul ve ortaokul öğrenimini Bergama'da tamamladıktan sonra lise eğitimini İzmir Türk Koleji'nde almıştır. 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü'nden mezun olan Koştu, ardından Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde eğitimine devam etmiştir.

Ticaret hayatına ailesinin şirketinde 2000 yılında adım atan Koştu, 2006 yılında kendi şirketini kurarak ticaret kariyerine devam etmektedir. Siyasi kariyerine 2006 yılında AK Parti Bergama İlçe Yönetimi'nde başlayan Koştu, sırasıyla 2009'da İl Genel Meclis Üyeliği, 2014'te Belediye Meclis Üyeliği, 2015'te İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2016'da Bergama İlçe Başkanlığı gibi görevlerde bulunmuştur.

Evli ve iki çocuk babası olan Hakan Koştu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den İzmir’in Bergama İlçesi Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılmıştır.

HAKAN KOŞTU KAÇ YAŞINDA?

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, 2024 yılında 47 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.