TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı’nın anaokullarında yeni eğitim-öğretim sezonu başladı

Bayraklı Belediyesinin okul öncesi eğitim kurumlarında 2023-2024 eğitim-öğretim sezonu başladı

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2023 08:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Bayraklı’nın anaokullarında yeni eğitim-öğretim sezonu başladı

Bayraklı'da Ayda Bebek ve Elif Bebek anaokullarındaki yüzlerce çocuk, ilk kez okul heyecanı yaşadı. Başkan Serdar Sandal, “Yeni dönem tüm çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olsun. Geleceğin aydınlık bireyleri için tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz “dedi.  

263 ÖĞRENCİ İÇİN YENİ DÖNEM HEYECANI

Okul öncesi eğitim çalışmalarında örnek adımlar atan Bayraklı Belediyesinin Ayda Bebek ve Elif Bebek anaokullarında yeni sezon başladı. İlk eğitim günü, öğrenciler ve velileri ağırlayan anaokullarında çocukların heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. İzmir'in en büyük ve en donanımlı anaokulu Ayda Bebek ve ikinci eğitim yuvası Elif Bebek anaokullarına kayıt olan toplam 263 öğrenci, ilk günden kreşin sosyal ve kültürel aktivitelerinden faydalandı, arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirdi. İlk haftayı yarım gün tanıma ve tanışma dersleriyle tamamlayacak öğrenciler, önümüzdeki haftadan itibaren demokratik, katılımcı ve ekolojik ilhamlı eğitim almaya devam edecek. 

3’ÜNCÜ ANAOKULUNU YAKINDA AÇACAĞIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Türkiye'ye örnek olmasını umduğumuz Bayraklı Eğitim Modeli ile katılımcı, demokratik, çevreci ve bilimsel bir eğitim anlayışını benimsiyoruz. Tek hedefimiz var; o da çocuklarımızı yarınlara en iyi şekilde hazırlamak. Bu konuda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya ve tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Ayda Bebek Anaokulu'nun ardından, 75. Yıl Mahallesi’nde Elif Bebek Anaokulu’nu hizmete açtık. Şimdi sırada Postacılar Mahallesi var. Pati izi Anaokulumuz da yakın zamanda eğitime başlayacak. Tüm öğrencilerimize yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - İzmir'de anaokulunda şiddet iddiası!

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.