TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı’nın 5. anaokulu açıldı

Okul öncesi eğitim yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen İzmir'in Bayraklı Belediyesi, bünyesindeki 5’nci Anaokulunun temelini Onur Mahallesi’nde atacak. Başkan Sandal “Verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz ve Bayraklımızın yarınları için çalışıyoruz. 17 Ekim Salı günü, Saat 18.00’de tüm halkımızı temel atma törenimize bekliyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 08:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Bayraklı’nın 5. anaokulu açıldı

Bayraklı Belediyesi’nin Onur Mahallesi için projelendirdiği yeni anaokulu 380 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Eğitim yuvasında 4 sınıf, 1 uyku odası, 1 yemekhane ve idari ofisler yer alacak. Temel atma töreni 17 Ekim Salı günü, saat 18.00’de, Onur Mahallesi basketbol sahası yanında gerçekleşecek.

BEMO ile büyüyorlar

Onur Mahallesi Anaokulu, Bayraklı Belediyesi’nin 5’nci okul öncesi eğitim kurumu olacak. Daha önce Ayda Bebek ve Elif Bebek Anaokullarını hizmete açan Bayraklı Belediyesi, Pati İzi Anaokulu’nu tamamlayarak açılışa hazır hale getirmiş, Yamanlar Anaokulu’nun da temelini atmıştı. Bayraklı Eğitim Modeli’nin adil ücret politikası, kaliteli ve çok yönlü eğitim anlayışı veliler tarafından da çok sevildi.

"Anaokulundan üniversiteye kadar her an yanlarında"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Çocuklarımızın eğitimine büyük önem veriyoruz. Anaokulundan üniversiteye kadar her an yanlarında olmayı kendimize görev biliyoruz. Bu amaçla 5’nci anaokulumuzun temelini atacağız. Onur Mahallesi’ndeki çocuklarımızı da Bayraklı Eğitim Modeli’nin kaliteli yapısıyla tanıştıracağız” dedi.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Bayraklı’ya mescitli ve düğün salonlu pazar yeri geliyor!

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.