TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı'da sinek ve haşeratla mücadele tüm hızıyla devam ediyor

Bayraklı Belediyesi, sıcak havalarda artabilecek sinek, böcek ve haşerat sorununa karşı önlem alıyor. Soğukkuyu Mahallesi'ndeki park ve bahçelerde ilaçlama çalışmalarına başlandı

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 11:32
Kaynak: İHA
Bayraklı'da sinek ve haşeratla mücadele tüm hızıyla devam ediyor

Bayraklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla ortaya çıkabilecek sinek ve haşerat sorunlarına karşı önlem almak üzere çalışmalara başladı. Bu çerçevede, mesai saatleri dışında bile olsa belediyeye ulaşan Soğukkuyu Mahallesi sakinlerinden Gülferi İnanç'ın parkta ilaçlama talebine anında yanıt verildi. Ekipler, sinek, böcek ve haşerelere karşı dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdi. İnsan yoğunluğunun olduğu her alanda belirli periyotlarda dezenfekte çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

İrfan Önal: Bayraklı, her alanda örnek bir belediye olacak

Belediye Başkanı İrfan Önal'ın talimatıyla aynı gün mahalledeki parklarda ilaçlama çalışması yapılması, büyük bir memnuniyetle karşılandı. Başkan Önal, "Bayraklı, sadece temizlikte değil kültür-sanattan, spora, sağlığa, sosyal desteklere ve fiziki yatırımlara kadar her alanda örnek bir belediye olacak. Toplum sağlığı bizim önceliğimizdir ve bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Vatandaşlarımızın talepleri, önerileri ve şikayetleri bizim için son derece önemlidir. Bu kapsamda gelen her talebe en hızlı ve kalıcı çözümleri getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.