TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Oran'dan Çeşmelilere bir ayrıcalık daha!

Çeşme Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çeşmekart uygulaması ile birinci ikameti Çeşme’de olanlara büyük ayrıcalıklar tanınıyor

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 10:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Oran'dan Çeşmelilere bir ayrıcalık daha!

Çeşme’de yaşayanlara büyük avantaj sağlayan Çeşmekart ile, vatandaşlar belediyeye ait sosyal tesislerden indirimli, belediye hizmetlerinden ve kültür sanat etkinliklerinden ise öncelikli, belediyeye ait otoparklardan ve spor tesislerinden ücretsiz faydalanabiliyor. Kısa sürede yüzlerce kişinin başvuru yaptığı Çeşmekart avantajlarına bir yenisi daha eklendi. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran ile Medicana Hastanesi Genel Müdürü Ulvi Ünal arasında sözleşme imzalandı. İmzalanan protokol ile Çeşmekart sahipleri hastanedeki hizmetlerden özel avantajlarla faydalanabilecek.

Çeşmekartlılara Medicana Hastanesinde özel avantajlar5

Çeşmeli olmanın ayrıcalıklarını yaşıyorlar

Çeşmekart uygulamasına kısa sürede yüzlerce kişinin başvuru yaptığını belirten Başkan Oran, “Vatandaşlarımız Çeşmekart uygulaması ile Çeşmeli olmanın ayrıcalıklarını yaşıyorlar. Sağlık hizmetleri alanında ilçemizi her geçen gün daha iyiye taşıyoruz. Bu işbirliği ile de Çeşme’de yaşayan ve Çeşmekartlı olan vatandaşlarımıza hastaneden özel imkanlar tanınacak. Haydi Çeşme ailem, sen de birinci ikametini Çeşme’ye taşı, Çeşmekartlı ol” dedi.

Çeşmekartlılara Medicana Hastanesinde özel avantajlar3

Nasıl Çeşmekart sahibi olabilirim?

Çeşmekart sahibi olmak isteyen vatandaşlar playstore veya appstore dan Çeşme Belediyesi uygulamasını indirirek, Çeşmekart üyeliğini yapabilir, ya da https://www.cesme.bel.tr sitesinden Çeşmekart Başvuru İşlemlerine tıklayarak Çeşmekart sahibi olabilirler.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Çeşme'de 9. Germiyan Festivali başlıyor

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.