TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Koştu: Esnaf Çarşısı’nın yüzde 60’ı tamamlandı

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve beraberinde Bergamalı oda başkanlarına ziyarette bulundu

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2023 13:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Başkan Koştu: Esnaf Çarşısı’nın yüzde 60’ı tamamlandı

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ile İESOB Başkanı Yalçın Ata ve Bergamalı oda başkanları, Bergama Kleopatra Güzellik Ilıcası Sosyal Tesislerinde buluştu. Bergama’nın kendileri için çok önemli bir bölge olduğunu dile getiren İESOB Başkanı Yalçın Ata, “Yüzlerce esnafımızın olduğu Bergama’da 9 oda başkanı bulunuyor. Esnafımızın işini kolaylaştırmak ve büyümelerini sağlamak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Esnaf Çarşısı11 (2)

Özellikle gençleri esnaf olmaya, kendi iş yerlerini kurmaya davet ettiğini söyleyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Hangi iş olursa olsun bir işin sanatkarı olmak, o işi en iyi şekilde yapmak bambaşka bir şey. Belediye başkanlığım öncesi esnaftım ve esnafımızın halinden anlarım. Esnafımızda huzur varsa, birlik varsa tamam diyoruz, şikayet duyuyorsak hemen dikkatimizi meselenin çözümüne yöneltiyoruz. Söz verdiğimiz gibi Esnaf Çarşımızı yapıyoruz. Yüzde 60’ı tamamlanan Esnaf Çarşımızla 48 adet yeni dükkanı Bergama’mıza kazandıracağız” dedi.

Esnaf Çarşısı11 (1)

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Başkan Koştu Zafer Bayramını kutladı

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.