TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kınay: Ben dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, bugün sabah saatlerinde Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret ederek toplantılarına başladı. Burada yaptığı konuşmada, “Ben dört duvar arasında bir başkan olmayacağım” dedi

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 19:45
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Kınay: Ben dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Başkan Kınay, birim birim toplantılarını sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen birim toplantısında, Başkan Kınay çalışanlarla bir araya gelerek emekleri için teşekkür etti. Karabağlar'da geçmişten bugüne kadar yapılan emeklerin büyütülerek yoluna devam edileceğini vurgulayan Başkan Kınay, kendi emeklerini savunmayı ve görünür kılmayı hedeflediklerini belirtti. Başkan, sokaktan ve emek mücadelesinden geldiğini dile getirdi.

helil kınay

Başkan Helil Kınay: Ben dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Karabağlar'ın ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Kınay, Karabağlar'da gerçekleştirilecek her doğru adımın herkesin geleceğini olumlu yönde etkileyeceğini belirterek ekibin bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Kınay, birlikte dayanışma içinde geçirecekleri bir 5 yılın önemine değinerek, "Artık daha sık bir araya geleceğiz. Ben, dört duvar arasında bir başkan olmayacağım. Verilen sözlere sadık kalabilmek için birlikte çalışacağız ve bu sözleri birlikte hayata geçireceğiz" dedi.

helil kınay

Başkan Kınay Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile toplantı gerçekleştirdi

Başkan Kınay, Zabıta Müdürlüğü'ndeki toplantının ardından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne giderek, birim toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde birim çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Kınay, onlarla sohbet etti. Müdürlükte yürütülen çalışmalar ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi alan Başkan Kınay, ilerleyen süreçte yürütülecek çalışmaları da ele aldı.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.