TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kılıç’tan ‘trafo’ çıkışı!

Buca Belediyesi Başkanı Erhan Kılıç, geçtiğimiz günlerde Buca’da yaşanılan elektrik sıkıntısına ilişkin ‘trafo’ sorununu işaret etti

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2023 14:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Kılıç’tan ‘trafo’ çıkışı!

GURBET YAVUKLU

Buca Belediyesi Ağustos ayı Olağan meclis Toplantısı birinci bileşimi, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç idaresinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen oturumda Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın ‘trafo’ çıkışı dikkat çekti.
Geçtiğimiz günlerde ilçede uzun süreli elektrik kesintileri olmuş ve vatandaşlar kesintiye isyan etmişlerdi. Başkan Kılıç’ın sosyal medya üzerinden başlattığı “soru-cevap” etkinliğinde de vatandaşların tepkilerini dile getirmesinin ardından Kılıç, meclis oturumunda konuya ilişkin açıklama yaptı.

BAŞKAN ERHAN KILIÇ: KOMİSYONLAR HASSAS DAVRANMALI 

Geçtiğimiz günlerde Buca’da büyük çaplı elektrik kesintisinin yaşanmasının ardından kesintilerin trafolardan kaynaklandığını dile getiren Başkan Kılıç, “Trafo alanları ile ilgili bizim geçmişte yaptığımız red durumları oluyor. Park alanı bizim için çok çok önemli, çocuklarımızın nefes alabileceği alanlar… Aynı zamanda enerji ihtiyacı da çok önemli bu da sorunlarından biri… Komisyonlar değerlendirme yaparken bu kent, 40-50 bin nüfusa göre planlanmış… Ancak şu an nüfus çok fazla… Bunlar zamanında planlanmadığı için şu an ciddi anlamda enerji sıkıntısı var… Bunun için trafo alanlarına ihtiyaç duyuluyor. Komisyonların da bu konularda olabildiğince hassas davranması, trafoların yapılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.