TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Duman, “Makam aracını satmadı ama...”

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, medyada çıkan 'Belediye borçlarını kapatmak için makam aracını sattı' iddialarını yalanlarken göreve geldiği günden beri makam aracı kullanmayarak tasarruf politikalarını benimsediklerini ve Buca'yı ekonomik olarak düzlüğe çıkarmak için çalıştıklarını ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 14:34
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Başkan Duman, “Makam aracını satmadı ama...”

Buca’nın çiçeği burnunda genç Belediye Başkanı Görkem Duman, medyada çıkan ‘Belediye borçlarını kapatmak için makam aracını sattı’ söylemlerini yalanlayarak Buca’yı ekonomik olarak düzlüğe çıkarmak için tasarruf politikalarını uygulayacaklarını belirtti.

Göreve ilk geldiği günden itibaren makam aracı kullanmayarak belediyeye yürüyerek gelen Başkan Duman, yol boyunca Bucalı hemşerileriyle sohbet ederek dertlerini dinliyor. Başkanın bu tutumu bir süre sonra medyada makam aracını belediye borçlarını kapatmak için sattı olarak konuşulmaya başlanmıştı.

Konunun son olarak bir TV programında gündeme getirilmesi üzerine açıklamalarda bulunan Duman, “Her ne kadar makam aracını söylendiği gibi satmasak da, bu uyguladığımız tedbir, sadece buzdağının görünen yüzü. Buca’nın hakkını sonuna kadar savunmak için göreve geldik. Zorlu ekonomik koşulları tasarruf ile düzlüğe çıkartacağız, yatırımlarımızla ilçemizi geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.