TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Cemil Tugay: Geleceğimiz Aydınlık

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni Başkanı Dr. Cemil Tugay, "Milletimiz büyük, ülkemiz büyük, tarihimiz şanlı, geleceğimiz aydınlık olacak. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 13:44
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Başkan Cemil Tugay: Geleceğimiz Aydınlık

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Cumhuriyet Meydanın'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyduktan sonra konuşma yaptı. İzmir'deki Belediye İlçe Başkanları da törene katılım gösterdi.

Başkan Tugay, açıklama yaptıktan sonra bando takımı eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'ndan sahil üzerinde katılımın yoğun olduğu kortejle İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Egemenlik Evi'ne yürüyüşte bulundu. Başkan Tugay, bayrağı devraldıklarını ifade ederek sorumluluklarının büyük olduğunu ve her zaman çok çalışacaklarını vurguladı.

CEMİL TUGAY: SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, "Çok değerli yöneticilerim, belediye başkanlarım, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin değerli çalışanları, bugün burada güzel havada özel anımızı paylaşan İzmirliler hepinize çok teşekkür ediyorum. Özel günümüzde sizinle olmaktan mutluluk duyuyorum. Bugün 6 Nisan 2024, 31 Mart seçimlerinden sonra mazbatamı aldım ve bugün itibariyle devir teslim töreniyle görevime resmi olarak başlayacağız. Geçtiğimiz yıl mayıs seçimlerinden sonra sanki ülkemizde artık bir şeylerin düzelme ihtimalinin kalmadığını, insanlarımızın mutsuz olduğunu gördük. 2024 Yerel Seçimleri'nde çok mücadele ettik, çok çalıştık, halkımıza kulak vererek onların bizden beklediklerini doğru anlayıp onlarla kucaklaşmaya, duygu ve düşüncelerimizle birlikte olduğumuzu ifade ettik. Çok mutluyuz…. Geleceğe dair çok mutlu olduğumuzu söyleyebilirim. Son yerel seçimlerde Genel Başkan'ımızın da söylediği gibi bizlere bir kredi açtılar. Önümüzdeki dönemde çok çalışmamızı, hiç hata yapmamızı ve çok doğru işler yapmamızı istiyorlar. Bunun her an, her gün ve her dakika bilincinde olduğumu, arkadaşlarımızla beraber sürekli bunu hatırlattığımızı bilmenizi isterim. Sorumluluğumuzun farkındayız” diye konuştu.

PARTİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

"Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıların, inşalarımızın yaşadığı ağır sorunların her birinin farkındayız" diyen Dr. Cemil Tugay, konuşmasına şöyle devam etti: 

"Halkımızın arasında olarak, sorun neredeyse orada olacağız. Bu nedenler çözüm için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Bize güvenebilirsiniz, bize olan inanıcınız devam ettirin. Bir ülkeyi sevmek, demokrasine sahip çıkmak gerekiyor. Büyükşehir Belediyemizde ve 30 ilçe belediyemizde çalışan tüm arkadaşlarımızı daha önce yaptıklarından daha fazla sorumluluk almaya davet etmek istiyorum. Özellikle Atatürk’ümüzün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi örgütünü tüm bireyleriyle yanımızda görmek istiyorum. Biz partimizle gurur duyuyoruz. Biz Cumhuriyetimizle gurur duyuyoruz. Bu seçimde defalarca dile getirildi ama bir kez daha ifade etmek isterim en çok gençler bize güvendi. En çok gençlerin bize farklı sarıldığını hissettik. En çok gençlerimize sözümüz olsun. Yıllarca Cumhuriyetimizin aydınlığı için çalışanlara selam olsun. Bugün 6 Nisan öldürülen gazeteciler günü… Uğur Mumcu başta olmak üzere kaybettiğimiz yüce insanlara selam olsun. Bugün bu bayrak bizde mücadeleyi devam ettireceğiz. Milletimiz büyük, ülkemiz büyük, tarihimiz şanlı, geleceğimiz aydınlık olacak. Hepimize hayırlı olsun.” 

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.