TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Ali Engin tekrar görev başında!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, bir süre önce geçirdiği rahatsızlık sebebiyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra görevine geri döndü. Başkan Engin, Belediye önünde alkışlarla karşılandı

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2023 12:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Ali Engin tekrar görev başında!

2 Ağustos Çarşamba günü katıldığı bir canlı yayın sırasında geçirdiği ani rahatsızlık sebebiyle kısa bir tedavi süreci geçiren Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin görevine alkışlarla ve çiçeklerle döndü.

Belediye binası önünde kurum personeli tarafından karşılanan Başkan Engin, geçmiş olsun dileklerini ileten mesai arkadaşlarına tek tek teşekkür etti, onlarla bol bol sohbet etti. Daha sonra Başkanlık makamına geçen Başkan Engin, burada belediye personelinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

çiçek_ilkses

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Kısa bir tedavi sürecinin ardından yeniden görevine döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Çok şükür ki bu rahatsızlık sürecini sağlık çalışanlarımızın özverisi ve vatandaşlarımızın dualarıyla kısa sürede atlattık. Geçirdiğim bu ani rahatsızlık sebebiyle desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçardaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Valimize, Milletvekillerimize,  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e, 30 İlçe Belediye Başkanımıza, İzmir İl Emniyet Müdürümüze, Kaymakamlarımıza, CHP Ailemizin her bir ferdine, parti ayırt etmeksizin tüm partilerin il-ilçe yöneticilerine ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Yeniden sağlığıma kavuşmam da büyük emeği olan İl Sağlık Müdürümüze, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Personeline, Medicana International İzmir Hastanesi ve çalışanlarına, doktorlarımıza ve hemşirelerimize şükranlarımı sunuyorum. En büyük teşekkürü de sosyal medyadan mesaj gönderen, telefonla arayıp soran vatandaşlarımıza ediyorum. Kısa bir tedavi sürecinin ardından tekrar bir arada olacağız demiştik. Yurttaşlarımızın dualarıyla yeniden bir aradayız, görevimizin başındayız. Mesai arkadaşlarımızla birlikte Narlıdere’miz ve vatandaşlarımız için üretmeye, çalışmaya ara vermeden devam ediyoruz” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

2 Ağustos günü internetten yayın yapan SonSöz TV'de katıldığı canlı yayın programında fenalaşan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'in Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Engin'in yüksek tansiyon ve beyin kanaması şüphesiyle tedavi altına alındığı, yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedbiren entübe edildiği öğrenilmişti.

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

4 Ağustos günü cerrahi operasyon için İzmir'de özel bir hastaneye sevk edilen Başkan Engin'in ameliyatı başarılı geçti.  

Başkan Engin'in beyninde tespit edilen kist, hastanede gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla alındı.

TABURCU EDİLDİ

Sağlık durumu her geçen gün iyiye giden Ali Engin'in taburcu edilerek evde dinlenmeye çekildiği öğrenildi.

Başkan Engin'den alınan parçanın patolojik incelemesinin ardından tedavisinin de ona göre şekilleneceği öğrenildi.

BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.