TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başka Bir Siyaset Okulu, Efes Selçuk'ta

Başka Bir Siyaset Okulu İsabey Mahallesi’ne düzenlenen gezi ile sona erdi. Sıfır Ayrımcılık Derneği Elmas Arus ve BBSO öğrencileri İsabey Mahallesi’nde Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 08:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Başka Bir Siyaset Okulu, Efes Selçuk'ta

“Herkes Farklı Herkes Eşit” sloganıyla bu yıl Efes Selçuk’ta ikinci kez düzenlenen Başka Bir Siyaset Okulu kapsamında Türkiye’de farklı üniversitelerde öğrenim gören gençler ve halkın katılımıyla Selçuk Efes Kent Belleği’nde 9- 15 Ekim tarihleri arasında siyasetten, demokrasiye, sosyal belediyecilikten yerel yönetimlere birçok farklı konuda oturum düzenlendi.

Efes Selçuk Belediyesi ev sahipliğinde Sıfır Ayrımcılık Derneği tarafından düzenlenen BBSO’nun son gününde katılımcı öğrenciler İsabey Mahallesi’nde Roman yurttaşlarla bir araya geldi. BBSO katılımcılarına Efes Selçuk’ta yaşamlarını anlatan Romanlar daha sonra katılımcılarla hep birlikte eğlendiler.

Sıfır Ayrımcılık Derneği Başkanı Elmas Arus, İsabey Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek; “Bugün buraya ilk gelişimiz ama son gelişimiz olmayacak. Bizlerle sorunlarınızın yanı sıra sevinçlerinizi de paylaştığınız için teşekkür ederiz. Buraya ilk gelişimiz ama son gelişimiz olmayacak” dedi.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir Şehir Hastanesi'nde hasta kabulü başladı

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.