TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan Türkleri Kuşadası'nda buluştu

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneğinin 20.Birlik ve Dayanışma Gecesi Kuşadası'nda gerçekleşti

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 08:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Balkan Türkleri Kuşadası'nda buluştu

Geceye Kuzey Makedonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Aktan Ago, Rumeli Balkan Dernekleri ve Federasyonlarının Başkan ve Yöneticileri ile yurt için ve yurt dışından çok sayıda konuk hazır bulundu.

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı ve Konak Belediye Meclis Üyesi Birol Özkardeşler gece dolayısıyla yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi "Siz değerli hemşerilerimizle 20.Birlik ve Dayanışma Gecesinde buluşmanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Katılımlarınızla gerçekleştirdiğimiz faaliyetler yenilerini yapmamız için bize güç veriyor. Örf, adet ve geleneklerimizi yaşatma konusundaki faaliyetlerimiz artarak devam edecek"

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Aktan Ago da konuşmasında "İki ülke arasında eskiye dayanan ilişkiler var. Bu ilişkilerin artmasında derneklerin de katkısı büyüktür. İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği 'de faaliyetleri ile buna katkıda bulunmaktadır. Çalışmalarında başarılar dilerim "dedi.

Balkan Müziğinin sevilen isimleri Sakoband ve Sevim Kâhya'nın sahne aldığı gece geleneksel pasta merasimi ile sona erdi. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.