TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslanoğlu duyurdu: Esnaf ile ortak çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata’ya ziyarette bulundu

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 07:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Aslanoğlu duyurdu: Esnaf ile ortak çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre sürecinin tamamlandığına dikkat çeken Aslanoğlu, ‘Yoğun bir kongre süreci nedeniyle Yalçın başkana daha önceden tebrik ziyaretine gelemedik. Esnaf sanatkarlar toplumun belkemiğini oluşturan, halkın içinde yaşayan ve sayısal anlamda toplumun çoğunluğunu oluşturan bir kesimdir. Herkesin ailesinde, çevresinde mutlaka bir esnaf bulunur. Esnaf sanatkarların ekonomik ve sosyal yaşamdaki önemini biliyoruz. Önümüzdeki süreçte esnaf teşkilatı ile ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. Çünkü esnaf kesiminin sıkıntılarının giderilmesi, kanaatimizce toplumsal huzuru da beraberinde getirecektir’ dedi.

İESOB İŞ BİRLİĞİNE HAZIR

Şenol Aslanoğlu’nun ve il yöneticilerinin nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirten İESOB Başkanı Yalçın Ata ise, esnaf sanatkarın lehine yapılacak her çalışmaya hazır olduklarını kaydetti. İl başkanlığının önemli bir konum olduğuna dikkat çeken Ata, ‘Şenol Aslanoğlu’nun düşünceleri, camiamıza gösterdiği duyarlılığı ve samimi yaklaşımları bizi mutlu etti. Esnaf sanatkarlar vefalı bir camiadır. Kendilerine verilen destekleri unutmazlar.

Esnaf sanatkarlar emeği ön plana çıkaran faaliyetleri ve sınırlı sermaye yapıları nedeniyle ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılardan olumsuz yönde en fazla etkilenen kesimlerin başında gelmektedirler.

Bu açıdan ekonomideki katma değerlerinin yanı sıra, sosyal yaşamda da önemli işlevler üstlenen esnaf sanatkarların sorunlarını giderme, onlara rahat çalışma ortamları sunma ve iş potansiyellerini geliştirme adına verilecek her desteği değerlendirmek isteriz.  İzmir Birliği esnaf sanatkarlar ve teşkilatlarının yararına yapılacak her türlü işbirliğine hazırdır’ diye konuştu.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Esnafın gözü kulağı mecliste

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.