TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amatör kulüplere destek rafa kalktı

Bornova Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren Amatör Futbol ve Spor Kulüplerine yaptığı nakdi ve gayri nakdi destekleri geri çekmeye hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 17:04
Kaynak: TENZİLE AŞÇI
Amatör kulüplere destek rafa kalktı

İzmir’de birçok belediye amatör spor kulüplerine ayni ve nakdi destek sağlarken spor kulüplerine ilişkin konular tartışma gündemi olmaya devam ediyor.

Belediyeler, birçok alanda ilçeleri sınırları içerisinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek sağlarken Bornova Belediyesi dikkat çeken bir karara imza attı.

Alınan karar kapsamında; uzun süredir ilçedeki amatör spor kulüplerine yapılan nakdi ve gayri nakdi destekler gündemden kaldırıldı.

Komisyonlardan oy çokluğuyla gelen önerge, 3 Ocak’ta gerçekleştirilecek belediye meclisinde meclis üyelerinin oylarına sunulacak.

İlgili önergede “Bornova sınırlarımız içerisinde bulunan Amatör Futbol ve Spor Kulüplerimize bulundukları üst e alt yapılardaki kategorileri de gözetilerek; nakdi ve gayri nakdi(spor malzemesi, forma, araç servis desteği) destek verilmesi hususunun gündemden kaldırılmasının oyçokluğu ile uygun bulunduğuna ilişkin Plan ve Bütçe- Hukuk- Gençlik ve Spor Komisyonları raporu” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: TENZİLE AŞÇI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.