Altınordu, transferde hız kesmiyor: Almanya'dan güçlü takviye!

TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu, transfer çalışmaları kapsamında Alman ekiplerinden SV Lippstadt 08 takımından Yusuf Örnek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 10:30
Kaynak: İHA
Altınordu, transferde hız kesmiyor: Almanya'dan güçlü takviye!

TFF 2. Lig'in güçlü ekiplerinden Altınordu, yaz transfer döneminde atağa kalktı. Almanya'nın köklü kulüplerinden SV Lippstadt 08 takımından orta saha oyuncusu Yusuf Örnek'le 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde duygularını dile getiren Örnek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. Altınordu, yeni sezona iddialı bir kadro ile girmeye hazırlanıyor.

Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Altınordu, yaz transfer döneminin gelmesiyle birlikte kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlk olarak teknik direktörlük görevine Olcay Şahan'ı getiren kırmızı-lacivertli ekip, daha sonra da oyuncu transferlerine yöneldi. İzmir ekibi; Hüseyin Bulut, Bahattin Karahan, Emre Aydınel ve Yusuf Çırak’ın ardından Alman ekiplerinden SV Lippstadt 08 takımından Yusuf Örnek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulunan Örnek, aslen Kayserili olduğunu fakat Almanya’da doğup büyüdüğünü belirterek, “Burada olduğum için çok mutluyum. Altınordu için elimden geleni yapacağım. Hedefimiz şampiyonluk. Burada olmak benim için büyük bir şans. Başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.