TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu, 2 maç sonra puan kaybetti

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, dün oynanan maçta 1461 Trabzon'la 2-2 berabere kalarak iki maçlık aradan sonra puan kaybı yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 09:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Altınordu, 2 maç sonra puan kaybetti

Altınordu, TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki 12. hafta mücadelesinde 1461 Trabzon’u konuk etti. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanan müsabakada kırmızı-lacivertliler, 2 kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve Karadeniz temsilcisi ile 2-2 berabere kaldı. Böylece Altınordu, 2 maçlık galibiyet serisinin aranın ardından puan kaybı yaşadı.

Altınordu, alt sıralardan kurtulamadı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı son 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alan ve 7 puan toplayan Altınordu, alt sıralardan kurtulmayı başaramadı. 11 puanla ligde 13. sırada yer alan İzmir temsilcisinin, düşme hattının son basamağı olan 16. sıradaki Serik Belediye ile arasında sadece 2 puanlık bir fark bulunuyor. Düşme hattına gerilemek istemeyen kırmızı-lacivertliler, gelecek hafta zorlu bir maça çıkacak ve lider Erokspor’a konuk olacak. Altınordu teknik heyetin, mücadele öncesinde yoğun bir antrenman programı uygulayıp, zorlu karşılaşmaya oyuncuları özel olarak motive edeceği öğrenildi.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!?

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.