TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alaçatı Ot Festivali 13’nin 2024 teması ne? 2024 Alaçatı Ot festivali konserleri

Bu yıl 13. kez misafirlerini ağırlayacak olan Alaçatı Ot Festivali’nin tanıtım toplantısı geçtiğimiz günlerde Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin katılımıyla gerçekleşti. 18-21 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Alaçatı Ot Festivali 13’nin 2024 teması ne? 2024 Alaçatı Ot festivali konserleri…

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 11:10
Kaynak: HABER MERKEZİ
Alaçatı Ot Festivali 13’nin 2024 teması ne? 2024 Alaçatı Ot festivali konserleri

İzmir'in popüler tatil beldesi Çeşme ilçesinde her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Alaçatı Ot Festivali, bu yıl 13. kez gerçekleşecek etkinlik için hazırlıklarını sürdürüyor. Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, Alaçatı'nın sembolü haline gelen yel değirmeni önünde düzenlenen tanıtım toplantısında yer aldı.

lal denizli

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, farklı ülkelerden gelen ziyaretçilerin de katılması beklenen festivalin tanıtım toplantısında bir konuşma gerçekleştirdi ve bu yılın temasını açıkladı. Alaçatı Ot Festivali 2024 teması ne? 2024 Alaçatı Ot festivali konserleri

alaçatı ot festivali

2024 ÇEŞME ALAÇATI OT FESTİVALİ TEMASI NEDİR?

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli'nin katılımıyla 18-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 13'üncü Alaçatı Ot Festivali tanıtım toplantısında bu yıl 'Öz'e Dönüş' konseptiyle 13'üncü kez kapılarını açacak. Farklı coğrafyalarından yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlaması beklenen festival de bu yılın odak noktası, az bilinen ancak oldukça değerli bir lezzet olan Şevketi Bostan!

alaçatı ot festivali

Bu özel etkinlikte, Şevketi Bostan ile hazırlanan yemeklerin yanı sıra sağlık yararları ve daha birçok konu detaylı bir şekilde incelenecek. Şevketi Bostan'ın özelliklerinden, insan sağlığına olan katkılarına, toplanma yöntemlerinden, hatta çeşitli yemeklerine kadar her ayrıntıyı burada bulabilirsiniz. Alaçatı'da lezzet ve sağlık dolu bir serüven için hazır olun!

alaçatı ot festivali

2024 ALAÇATI OT FESTİVALİ KONSERLERİ

2024 Alaçatı Ot Festivali’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek olan konserler, Alaçatı Pazar yeri girişinde halk ile buluşacak.

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars - 18 Nisan Perşembe saat 20:30

Edis – 19 Nisan Cuma saat 20:30

Mor ve Ötesi – 20 Nisan Cumartesi saat 20:30

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.