TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akşener Tire kararını duyurdu: Başkan Duran İYİ Parti’den aday oldu

31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir Tire Belediye Başkan adayının Salih Atakan Duran olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 12:07
Kaynak: HABER MERKEZİ
Akşener Tire kararını duyurdu: Başkan Duran İYİ Parti’den aday oldu

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi, siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları hızla devam ediyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis'teki grup toplantısında yaptığı konuşmada, partisinin bazı belediye başkan adaylarını açıkladı.

İYİ Parti’nin Tire Belediye Başkan Adayı için belirsizlik sona erdi ve Akşener, Salih Atakan Duran'ı İYİ Parti'nin adayı olarak duyurdu.

Atakan Duran'ın adı daha önce bir süre MHP ile duyulmuştu.

Tire'ye yeni dönemde tekrar aday gösterilen Salih Atakan Duran, şu ifadelere yer verdi:

"Beni bu makama tekrar layık göstererek aday gösteren başta Sayın Genel Başkanım Meral Akşener ve tüm partili yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi arz ediyorum. Görev süremiz dahilinde mesleki tecrübemizi Tireli hemşehrilerimizin emrine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni dönemde de mesleki tecrübemizin yanında geçen 5 yılda edindiğimiz belediyecilik tecrübesiyle şehri muazzam tahdi kadim, yeşil Tire'nin güzel insanlarına en iyi şekilde hizmet edeceğimizi buradan tüm Tireli hemşehrilerimize müjdelemek istiyorum"

ÇALMADI ÇALDIRMADI

Diğer yandan, Meral Akşener, Salih Atakan Duran'ın sergilediği kararlılık dolayısıyla teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

"Atakan için bir kelam etmem lazım. Biz 2019'da İzmir'de biliyorsunuz ortak girmiştik ve Atakan kardeşim seçildi. Şimdi tek başımıza seçime gidiyoruz ve çoğu yerde bu konumdaki arkadaşlarımız, ilçe belediyelerine seçilmiş olanların büyük bir çoğunluğu 'ben bir daha seçilemem' endişesiyle eyvallah yaptılar. Kendisini şahsen ve partimiz üzerinden tartıya koydu. Bunu hiç unutmayacağım. İnanıyorum ki Tire de unutmayacak. Çalmadı, çaldırmadı."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.