TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Kırkpınar’dan CHP’li Polat’ın o sözlerine sert tepki 

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın Dikili İlçe Kongresi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almasına sert sözlerle tepki gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2023 16:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
AK Partili Kırkpınar’dan CHP’li Polat’ın o sözlerine sert tepki 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ki çirkin sözlerine AK Parti İzmir cephesinden tepki gelmeye devam ediyor. 

Polat’ın sözlerine tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “Ömrünü ülkesine ve milletine adamış Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında hadsiz ifadeler kullananlar bilmelidirler ki; ağızlarından çıkan her çirkin söz; içinde bulundukları durumu göstermektedir. 
Kaybetmenin acısı ve milletimizin atmış olduğu sert tokat karşısında milletimizin gönlünde yer edinen Cumhurbaşkanımıza saldırmak sizin haddinize değildir. Yaptığınız ve yapacağınız hiçbir çirkin yaklaşım bizi milletin gönlünden silip atamaz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kırpınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bu kirli dili kullanan zihniyet hiçbir zaman asil Türk Milletinin temsilcisi olamamıştır, olmayı becerememiştir.  Çöp, çamur, çukur gibi bir zihniyeti temsil eden bu düşünceye karşı milletimiz ve İzmir hemşehrilerimiz gereken cevabı verecektir.”

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR-AK Parti’li İnan’dan Mahir Polat’a sert sözler!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.