TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Kırkpınar'dan hemşehri derneklerine bina müjdesi

Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, mahalle ziyaretleri kapsamında hemşehri derneklerini ziyaret ederek, onlara 'Dernek Binası' müjdesi verdi. Kırkpınar, Bayraklı Belediyesi olarak derneklerin destekleneceğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 09:53
Kaynak: BÜLTEN
AK Partili Kırkpınar'dan hemşehri derneklerine bina müjdesi

Saha çalışmalarına ara vermeden devam eden Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, Bayraklı'nın her köşesini dolaşarak, tüm vatandaşların sorunlarını dinliyor. Kırkpınar, aynı zamanda hemşehri dernekleri temsilcileriyle de bir araya gelerek onların taleplerini dinliyor ve çözüm için çalışmalarını sürdürüyor.

Kırkpınar, Alparslan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği saha çalışması sırasında Kula Körez Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Kırkpınar'ı coşkuyla karşılayan dernek üyeleri, destek açıklamalarıyla adayı motive ettiler. Dernek üyelerinin taleplerini dinleyen Kırkpınar, İzmir'deki dernekçilik çalışmalarının birkaç kişinin omuzlarında yürütüldüğünü belirterek, Belediye Başkanı seçildiği takdirde derneklerin yanında olacağını ve destek vereceğini ifade etti.

"Dernek Binası" Müjdesi

Kırkpınar, hemşehri derneklerinin kira, elektrik ve su gibi önemli maliyetlerini ortadan kaldıracak olan "Dernek Binası" müjdesini paylaştığı konuşmasında, Bayraklı'nın Anadolu'nun her köşesinden gelen hemşehrileri barındıran bir mozaiğe sahip olduğunu vurguladı. Mardinli, Erzurumlu, Afyonlu, Konyalı, Manisalı, Uşaklı gibi farklı bölgelerden gelen hemşehrilerin bulunduğu Bayraklı'da dernekçiliğin diğer ilçelere kıyasla daha yoğun olduğunu ifade etti. Dernek faaliyetlerinin birkaç kişinin sırtında yürütüldüğünü belirten Kırkpınar, Belediye olarak derneklerin yanında olmaları gerektiğini vurguladı ve "Bir dernek binası çok mu zor!" dedi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkanı seçilmesi durumunda, hemşehri derneklerinin kullanımına sunulacak olan dernek binası sözü veren Kırkpınar, derneklerin faaliyetlerini bu özel binada gerçekleştireceklerini kaydetti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.