TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili İnan, Tireli çiftçileri yalnız bırakmadı

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, geçtiğimiz günlerde Tire’de yaşanan yağışlar ve dolu sebebiyle tarım arazileri zarar gören çiftçileri ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2023 14:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Partili İnan, Tireli çiftçileri yalnız bırakmadı

ŞÜKRAN ŞEYMANUR ARSLAN

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, geçtiğimiz günlerde İzmir’in Tire ilçesinde yaşanan yağmur ve dolu sebebiyle tarım arazileri zarar gören Kırtepe, Sarılar ve Yeğenli köylerine giderek mağdur olan vatandaşları ziyaret etti. Köylüleri tek tek dinleyerek sorunları not alan İnan, çiftçinin mağduriyetlerini gidermek için ellerinden gelen tüm imkanları kullanacaklarının sözünü verdi. 



ELİMİZDEN GELEN TÜM İMKALARI KULLANACAĞIZ
Mağdur olan vatandaşları tek tek ziyaret ederek yaşadıkları mahsul zararını en aza indirebilmek için yapılması gerekenler hakkında görüşen İnan, “Yaşanan hasarın yakından takipçisi olacağız. Hasarın giderilmesi için en kısa sürede çalışmalara başlayıp elimizden gelen tüm imkanları kullanacağız” dedi. 



KÖYLÜNÜN MAĞDURİYETLERİNİ İVEDİLİKLE GİDERECEĞİZ
Yaşanan hava koşullarından dolayı tarım arazileri zarar gören köylülere destek vereceklerini söyleyen İnan, “Köylümüzü, çiftçimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Müsterih olun, bunu da birlikte aşacağız. Tire'nin her zaman yanındayız. Zor gününde de Tire’yi yalnız bırakmayacağız” dedi ve köylünün mağduriyetini giderecek adımların ivedilikle atılacağının sözünü verdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.