AK Partili İnan, Eskinazi’yi topa tuttu: Tehdit eden haydutlar umurumuzda değil

AK Partili İnan, Eskinazi’ye yönelik suikast planlarının ortaya çıkmasının ardından yaptığı açıklamalarda Eskinazi’nin Gazze’deki olaylara sessiz kalmasından dolayı kenisini sert sözlerle eleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 11:05
Kaynak: GURBET YAVUKLU
AK Partili İnan, Eskinazi’yi topa tuttu: Tehdit eden haydutlar umurumuzda değil

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medyada yaptığı açıklamada, İsrail’in İzmir Fahri Konsolosu ve Ege İhracatçılar Birliği Başkanı Jak Eskinazi’yi sert sözlerle eleştirdi. İnan, Eskinazi’yi, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği eylemler karşısında sessiz kalmakla suçladı.

İnan, Jak Eskinazi’ye yönelik açıklamasında, “Jak seni tehdit eden haydutlar umurumuzda değil. Her vatandaşımıza nasıl önlem alınıyorsa sana da öyle alınmış. İki üç hayduttan tehdit aldığında korumasız gezemiyorsun. Ama Gazze’deki bebekler korumasız olduğu için parçalanıyor, öldürülüyor, katlediliyor. Konsolosu olduğun katil devlet büyük bir soykırım yapıyor. Bu vahşet ile ilgili tek bir cümlen olmadığı gibi sabah akşam hükümetimize eleştiriler getirip çarşaf çarşaf manşetler attırıyorsun. Utanman var ise bu katliamcılara sessiz kalmazsın!” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Eyyüp Kadir İnan’ın bu açıklamaları, İsrail’in İzmir Fahri Konsolosu ve Ege İhracatçılar Birliği Başkanı Jak Eskinazi’ye yönelik suikast planlarına dair elde edilen önemli bulguların ardından geldi. Çıkan haberlerde; İsrail’in İzmir Fahri Konsolosu ve Ege İhracatçılar Birliği Başkanı Jak Eskinazi’ye yönelik suikast planlarına dair önemli bulgular elde edildi. Suikast çetesine ait 7 üye ise tutuklandı, diye belirtildi.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.