TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Çankırı, gazetecilerle bir araya geldi

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Körfezi'nde koku sorununun bitmediğini savundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 20:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Partili Çankırı, gazetecilerle bir araya geldi

Çankırı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Narlıdere'deki evinde gazetecilerle bir araya geldi.

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu belirten Çankırı, doğru haberi kamuoyuyla buluşturmanın çok anlamlı olduğunu, siyaset hayatı boyunca hep gazetecilerle uyumlu çalıştığını belirtti.

Hayalindeki İzmir'i anlatan Çankırı, "Hayalimde bir kere kokmayan bir İzmir var. Yapılan araştırmalarda da kokunun gittiği yok. Turizm master planı yaptık. Ona bile itiraz edildi. Sağlık, kongre, inanç ve her türlü turizm alanında fayda sağlayıcıları bir araya getirecekti. Bu şehir kazanacaktı. "dedi.

Çankırı, İzmir'in gelişmesi için birçok projelerinin olduğunu, bunları hayata geçirmek için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

CHP'li yerel yönetimlerin İzmir'de gerekli çalışmaları yapmadığını savunan Çankırı, "Diğer şehirlere gittiğimizde görüyoruz ki bu imkanların onda biriyle çok büyük işler yapılıyor. İzmir'in imkanları da kendi bütçesine göre çok büyük ama birazcık dertlenmek lazım. Birazcık vatandaşın içinde olmak lazım. Şimdi ben gittiğim yerlerde soruyorum. İlçe belediye başkanlarınız kaç kere ilçenin içerisinde gördünüz? Görmeyen yerler var. İlçe belediye başkanını sadece kıymış olduğu nikahta ya da belediye binasına girerken gören vatandaşlar var. Böyle olmamalı." diye konuştu.

Bir gazetecinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığıyla ilgili değerlendirmesini sorması üzerine Çankırı, "Bazı şeyleri konuşmak için erken. Erken konuştuğunuz zaman zarar da verebiliyor. Tabii ki herkesin gönlünden geçenler var. Her şeyin bir zamanı var." dedi.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: UNESCO kentinin kanalizasyon sorununa neşter!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.