TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İzmir Menemen Belediye Başkan aday adayı Aydın Pehlivan kimdir? Aydın Pehlivan kaç yaşında?

Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olarak gösterildi. Peki, Aydın Pehlivan kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 10:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
AK Parti İzmir Menemen Belediye Başkan aday adayı Aydın Pehlivan kimdir? Aydın Pehlivan kaç yaşında?

Menemen Belediyesi’nde Başkan vekilliği ile göreve getirilen ve yaklaşık 2,5 yıldır görevde olan AK Partili Aydın Pehlivan, 31 Mart 2024 seçimlerinde Menemen’den aday adayı oldu. Menemen’de yaşayan vatandaşlar Aydın Pehlivan kimdir sorusunu arama motorlarına yönelterek cevaplarını aradı. İşte Aydın Pehlivan hakkında merak edilenler haberimizde…

AYDIN PEHLİVAN KİMDİR?

31 Temmuz 1977 tarihinde Menemen'de dünyaya gelen Aydın Pehlivan, Selanik göçmeni bir ailenin ikinci çocuğudur. İlkokulu Kubilay İlköğretim Okulu'nda, ortaokulu Menemen Lisesi'nde tamamladıktan sonra lise eğitimini Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi'nde aldı. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

1997 yılında vatani görevini tamamladıktan sonra Menemen Belediyesi'nde işe başladı, ancak 3 ay sonra haksız bir şekilde işten çıkarıldı. Bu zorlu dönemde, kişisel iletişim yeteneği ve ikna kabiliyeti sayesinde kısa sürede büyük bir güvenlik firmasının kurucularından biri olarak 6 bin kişiye iş kapısı açtı.

Menemen'e belediye başkanı olma hayalinden hiç vazgeçmeyen Aydın Pehlivan, 13 Ocak 2021 tarihinde başkan vekili olarak göreve başladı. Menemen için önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Filiz Hanım ile evli olan Aydın Pehlivan’ın Ece adında bir kızı bulunmaktadır.

AYDIN PEHLİVAN KAÇ YAŞINDA?

AK Partili Aydın Pehlivan, 2024 yılında 47 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.