TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Aydın kimdir? Ahmet Aydın hangi görevlerde bulundu?

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığında görevde bulunan Ahmet Aydın merak konusu oldu. Peki, Ahmet Aydın kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 10:42
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ahmet Aydın kimdir? Ahmet Aydın hangi görevlerde bulundu?

İzmir’de AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığında görevde bulunan Ahmet Aydın yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında Ahmet Aydın kimdir sorusu araştırılmaya başlandı. Peki, Ahmet Aydın kaç yaşında? İşte Ahmet Aydın hakkında merak edilen detaylar sizler için haberimizde…

AHMET AYDIN KİMDİR?

Ahmet Aydın, 1979 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Seferihisar’da tamamlayarak 2002 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nde Yabancı Dil ve İşletme Yüksek Lisansı'nı tamamlayan Aydın, 2007 yılından itibaren " İnşaat, Enerji ve Hayvancılık " sektörlerinde kendi şirketinde faaliyet göstermektedir.

AHMET AYDIN HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

2007’de Seferihisar Karadenizliler Derneği, 2013’te Seferihisar Genç İş adamları Derneği’nde Genel Sekreterlik görevlerinde bulundu. 2018-2019 yılları arasında AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı'nda AR-GE görevinde bulunarak, 2019-2023 yılları arasında AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı'nı üstlendi. Ankara ile Seferihisar arasında köprü kurarak, AK Parti Genel Merkezi ve İzmir Milletvekilleri ile iş birliği içinde ilçedeki sorunların çözümüne odaklandı. İyi derecede İngilizce bilen Aydın, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.