69 yaşında gittiği hastanede 70 yaşında muayene olacak

CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, bir yıl sonraya kolonoskopi ve endoskopi günü verilen hastanın fotoğrafını paylaşarak sağlık sistemini eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 11:58
Kaynak: HABER MERKEZİ
69 yaşında gittiği hastanede 70 yaşında muayene olacak

MEHMET ŞERİF TOPRAK - CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada bir yıl sonraya kolonoskopi ve endoskopi günü verilen hastanın fotoğrafını paylaşarak sağlık sistemini eleştirdi. Sağlık sisteminde gelinen noktayı sert sözlerle eleştiren CHP İzmir Vekili Kılıç, “Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne muayene olmak için giden 69 yaşındaki İbrahim Örekli’ye, bir yıl sonrasına kolonoskopi ve endoskopi için gün verilmiş.

69 yaşında gittiği hastanede 70 yaşında muayene olacak! Koca koca binalar diktiler. İşletenlere ‘garanti hasta’ taahhüt ettiler. Hastalara müşteri muamelesi yaptılar. Böyle sağlık sistemi olmaz dedik, dinletemedik. Onlar kibirden göremedi. Çok övündüler çok. Şimdi doktor yok. Malzeme yok. Vatandaş ölmüş mü, kalmış mı haberleri yok. Pandemide İsveç’e uçak kaldırıp şov yapmaya gelince bunlardan iyisi yok. Türkiye her sorunun üstesinden gelecek güçlü bir ülke ancak gücünü ve imkanlarını bu kadar dengesiz kullanan başka bir ülke de yok” açıklamasında bulundu.  

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.