TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na geri sayım! İzmir Etabı 27 Nisan’da

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun bu yılki 59. düzenlemesi olan etkinlik, 21 Nisan'da Antalya'da başladı ve İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 12:08
Kaynak: İHA
59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na geri sayım! İzmir Etabı 27 Nisan’da

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun heyecanı, dördüncü gün Marmaris-Bodrum etabıyla doruğa çıkıyor. Altıncı etap olan Kuşadası-Spil Dağı rotasıyla, bisikletçiler Kuşadası'ndan başlayarak Selçuk, Özdere, Gümüldür, Yeniköy, Menderes, Havalimanı Kavşağı, Kısıkköy, Yeşilköy, Karaağaç, Nazarköy ve Kemalpaşa güzergahını takip edecekler.

izmirde kapalı olacak yollar

Yedinci etap olan İzmir etabında ise, Çeşme Kalesi'nden başlayacak bisikletçiler Ilıca, Şifne, Germiyan, Ildır, Urla-Barbaros Köyü, İçmeler, Urla, Narlıdere ve Balçova rotasını izleyerek, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndan devam edecekler ve Konak, Bayraklı Sahili, Anadolu Caddesi istikametinden Yalı Caddesi'ne girecekler ve Karşıyaka İskele'de yarışı tamamlayacaklar. Yarışın yedinci etabı 27 Nisan Cumartesi günü İzmir'de gerçekleştirilecek.

izmir valisi süleyman elban

İZMİR VALİSİ ELBAN YAKINDAN TAKİP ETTİ

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun, Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle gerçekleştirilmesinin, İzmir'in tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Vali Elban, bisiklet tutkunları ve İzmirlileri yarışı izlemeye davet ederek, belirlenen güzergahlarda yapılacak trafik düzenlemelerine dikkat etmelerini ve yarışın final noktası olan Karşıyaka'daki etkinliklere katılmalarını istedi.

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

FİNAL KARŞIYAKA İSKELESİ’NDE

Cumartesi günü başlayacak olan 125,4 kilometrelik İzmir etabı, yarışın 6. ayağını oluşturacak ve Çeşme Kalesi önünden başlayacak. Bu etap boyunca, Ilıca, Şifne, Germiyan, Ildır, Urla-Barbaros Köyü, İçmeler, Urla, Narlıdere ve Balçova güzergahını takip ederek, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı boyunca devam edecek ve final noktası Karşıyaka İskele önünde olacak.

26 Nisan Cuma günü gerçekleşecek olan 160,1 kilometrelik Kuşadası-Spil Dağı etabında ise Selçuk, Özdere, Gümüldür, Yeniköy, Menderes, Havalimanı Kavşağı, Kısıkköy, Yeşilköy, Karaağaç, Nazarköy ve Kemalpaşa istikametinden Spil Dağı'na ulaşılacak. Bu nedenle, İzmirlilerden belirtilen güzergahta trafik düzenlemelerine dikkat etmeleri istendi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.