TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir iş dünyasından Ankara’ya TOBB çıkarması

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin tamamlanmasının ardından ekonomi konularına yoğunlaşan iş dünyası TOBB Genel Kurulu için bir kez daha sandığa gidiyor

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2023 08:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir iş dünyasından Ankara’ya TOBB çıkarması

NURETTİN BAKİ
İş dünyasının en büyük çatı örgütü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin 31 Mayıs’ta gerçekleşecek ve iki gün sürecek seçimlerinde ise liste heyecanı kendini göstermeye başladı.

ENDER YORGANCILAR (1)

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek seçime İzmir’deki odalar, EBSO 20, İZTO 27, İTB 17 olmak üzere toplam 64 delege ile katılarak Ankara’ya çıkarma yapacak. Öte yandan, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ın da genel kurulla birlikte Başkan Yardımcısı görevi ve yönetim kuruluna girmesi bekleniyor. TOBB yönetim kurulunda yer alan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, genel kurulla ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 79. Genel Kurul Toplantısına katılmak üzere yarın ve çarşamba günü delegelerimizle birlikte Ankara'da olacağız. Bugün, Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdimi, çarşamba günü ise Genel Kurul Toplantısı düzenlenecek. TOBB Genel Kurul Toplantısı’nın ve yeni seçilecek kurul ile konseylerin Odamız camiası adına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.