TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İŞ’TE FARK YARATTILAR

Hilton İzmir, mesleki eğitime verdiği önem ve bu kapsamda yapmış olduğu sürdürülebilirlik çalışmalarına ‘İş’te fark yaratıyoruz’ projesiyle bir yenisini daha ekledi

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2020 11:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İŞ’TE FARK YARATTILAR
BURCU YANAR
Bornova Belediyesi, Hilton İzmir, İzmir Down Sendromu Derneği ve İzmir Bayraklı Smyrna Lions Kulübü Derneği iş birliği ile dernek çatısı altında eğitimlerine devam eden, 18 down sendromlu gence meslek edindirmek amacıyla ‘Uygulamalı Servis Eğitimi’ verilmesine ilişkin program Hilton İzmir’de başlıyor. Her hafta Salı ve Perşembe günleri, haftada 3 saat şeklinde gerçekleştirilecek eğitimler 5 Mart’ta sona erecek. 8 haftalık eğitime katılan ve eğitimi başarı ile bitiren öğrencilerin sertifikaları, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü akşamında Hilton İzmir Otel’de organize edilecek olan gecede kendilerine takdim edilecek.
“İZMİR İŞ DÜNYASI SAHİP ÇIKACAKTIR”
İş’te Fark Yaratıyoruz Projesi tanıtım toplantısı ve imza törenine Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İzmir Bayraklı Smyrna Lions Kulübü Derneği’nden Erdinç Çağlarkaya, Hilton İzmir Genel Müdürü Hakan Özcan ve İzmir Down Sendromu Derneği Başkanı Gülnaz Rodoplu katılım gösterdi.



Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, örnek bir proje olarak değerlendirdiği proje hakkında şunları söyledi: “Bu çocuklara mesleki eğitim vererek hem istihdama katkı koyuyoruz hem de iletişimin önünü açıyoruz. Bu 18 öğrenci ile 21 Mart’ı merakla bekliyorum. İzmir’de hem sivil toplum örgütleri hem de iş dünyasının bu projeye sahip çıkacağını size temin edebilirim. İstihdam konusunda bir sıkıntı yaşamayacağız.”
“DOĞRU SPONSOR HİLTON”
Toplantıda konuşan İzmir Down Sendromu Derneği Başkanı Gülnaz Rodoplu, “Bu proje çocuklarımıza iş imkanı sağlayacak ve de toplumun içine kazandıracak” diyerek sözü Hilton İzmir Genel Müdürü Hakan Özcan’a bıraktı. Özcan şu ifadelere yer verdi: “Bu projede bize destek verenlere çok teşekkür ediyoruz. Biz Hilton ailesi olarak bu ve benzeri projelere destek vermekten mutluluk ve gurur duyuyoruz. İnşallah yeni projeler ile hep beraber olacağız.”
İzmir Bayraklı Smyrna Lions Kulübü Derneği’nden Erdinç Çağlarkaya ise bu projeyi muhteşem bir proje olarak değerlendirerek, “18 öğrencimize daha sonra iş imkanı sağlanacak. Biz daha önce Hilton Oteli ile benzer projeler yaptık. Bu proje için doğru sponsor olduğunu düşünüyorum. Katkılarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.