TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul'da radyocu muhtar adayından şaşırtan seçim kampanyası

Bir radyocunun, asıl mesleğinin radyo spikerliği olduğunu belirterek ve yerel seçimlerde muhtar adayı olacağını açıklayarak, sosyal medya üzerinden radyo programı sunacağını duyurması gündeme oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 15:59
Kaynak: İHA
İstanbul'da radyocu muhtar adayından şaşırtan seçim kampanyası

Kadıköy'de daha önce radyo ve televizyon sektöründe spikerlik yapmış olan Asuman İpek Dönmez, yaklaşan 31 Mart seçimleri için Merdivenköy Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu duyurdu. Seçimlere az bir süre kala çalışmalarını sürdüren muhtar adayı Asuman İpek Dönmez, eskiden yaptığı radyoculuk mesleğinden esinlenerek aday olduğu mahalle sakinlerine farklı bir kendini tanıtma yöntemi geliştirdi. Kendi sosyal medya hesapları üzerinden mahallesinde yaşayan insanlara radyo spikeri gibi hitap eden Asuman İpek Dönmez, bu tarzıyla herkesin dikkatini çekiyor.

Muhtar adayı Asuman İpek Dönmez, farklı tarzıyla ilgili şunları söyledi: "İstanbul Üniversitesi mezunuyum ve bir radyoculuk deneyimim var. Hem ulusal kanallarda hem de yerel kanallarda yayın hayatım oldu. Pandemi döneminde ara verdim ancak mesleğimdeki eksiklikleri gördükten sonra mahalle muhtarı adayı oldum. Tabii ki, bu tarzı gören insanlar şaşırıyorlar. Ancak, ben iletişime dayalı olduğum için radyoculuk mesleğimden aldığım iletişim becerilerini kullanarak ilerlemeyi düşünüyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.