TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmamoğlu'na Seçim Şarkısı Hazırlayan Murat İde kimdir? Murat İde ne iş yapıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için bir seçim şarkısı hazırlayan Murat İde’nin kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Murat İde kimdir? Murat İde ne iş yapıyor?

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 15:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
İmamoğlu'na Seçim Şarkısı Hazırlayan Murat İde kimdir? Murat İde ne iş yapıyor?

Son günlerde gazeteci Murat İde hakkında Google arama motorlarında artan ilgiyle birlikte, başarılı gazeteciye dair merak edilen detaylar araştırılmaktadır. Murat İde kimdir? Murat İde ne iş yapıyor?

MURAT İDE KİMDİR?

Malatya'nın yetiştirdiği gazeteci, televizyon sunucusu ve basın danışmanı Murat İde, 25 Mayıs 1969 tarihinde astsubay bir babanın ve öğretmen bir annenin ilk çocuğu olarak hayata gözlerini açtı. Yunus Murat İde adıyla bilinen gazeteci, ilk ve orta öğrenimini Ayancık, Malatya ve İzmir'de tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine Bengü Türk Televizyonu'nda Genel Yayın Yönetmeni olarak adım atan İde, daha sonrasında Takvim, Tercüman ve Ortadoğu gazetelerinde köşe yazarlığı yaparak, Yeniçağ Gazetesi'nde Ters Açık köşe yazılarına imza attı. 2007'de kurulan Bengü Türk Televizyonu'nda Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenen ve "Medya Açılımı" programını sunan İde, evli ve 21 yaşında bir kız çocuğu babasıdır. "Şeriatın Kestiği Yürek" adlı kitabın yazarlığını üstlenen Murat İde, 25 Ekim 2017 tarihinde Meral Akşener tarafından kurulan İyi Parti'nin Basın Danışmanlığı görevini sürdürmektedir.

MURAT İDE NE İŞ YAPIYOR?

Önceki dönem İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanlığını yapan gazeteci Murat İde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için özel bir seçim şarkısı hazırladı. Kendi sosyal medya hesabından, "Gözlerin kapalı dinle İstanbul" başlığıyla paylaştığı seçim şarkısını duyuran İde, "Bu şarkı, beş yıllık şahitliğimin ürünüdür. Helali hoş olsun.." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.