TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnan’dan, Soyer’e kentsel dönüşüm çıkışı

AK Parti İzmir milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir’de yapımı planlanan kentsel dönüşümde hata olduğu gerekçesiyle Soyer’i yaylım ateşine tuttu

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 20:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İnan’dan, Soyer’e kentsel dönüşüm çıkışı

KEMAL ÖZKURT

İzmir Büyükşehir Belediyesinde kentsel dönüşüm ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Son olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşümünü üstlenen ve CHP İzmir İl Başkanının kurucusu olduğu Yapı Kooperatifi aracılığıyla yürütülen kentsel dönüşüm formülünde hata olduğu kamuoyuna gündeme gelmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından Soyer’i hedef alarak eleştirilerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, “ Siz insanımızın hayatını bu kadar mı önemsiz görüyorsunuz? Hala ders almayacak mısınız? dedi. 

“HALA DERS ALMAYACAK MIYIZ?”

İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ülke olarak büyük bir felaketi yeni atlattığımızı belirterek “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sözde kentsel dönüşüm projesi ile ilgili biraz konuşalım. Proje CHP İzmir İl Başkanının kurucusu olduğu Yapı Kooperatifi aracılığıyla yürüyor. İlk fiyasko burada başlıyor! Yine Tunç Soyer yine kooperatif skandalı! Peki, CHP’nin “güvenli, merak etmeyin” dediği inşaat raporlarında ortaya ne çıktı? Projede demir eksikliği ve hatalı beton imalatı...Evet! Daha yeni büyük bir felaket atlatmışken ortadaki tablo bu! Depremden büyük yaralar almış şehrimizde bu sorumsuzluk da nedir? Siz insanımızın hayatını bu kadar mı önemsiz görüyorsunuz? Hala ders almayacak mısınız?” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.